Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hanny Veerkamp met spoed naar het ziekenhuis gebracht


Hanny-Veerkamp

Hanny Veerkamp de 76-jarige ster van ‘De Veerkampjes’ heeft een dramatisch incident meegemaakt. Ze maakte een ernstige val waardoor ze met een ambulance naar het AMC moest worden gebracht.

“Het is weer zover”, onthulde Hanny op Facebook, waarbij ze een zorgwekkende foto plaatste van haar gezicht met een wond op het voorhoofd en een gezwollen, blauw oog. “Gevallen bij Gideon Italiaander. Een bult op mijn hoofd, rib en pols gebroken”, schreef ze. “Mijn pols wordt binnenkort gezet en gaat in het gips.”

Deze val is slechts het laatste in een reeks gezondheidsproblemen die Hanny sinds 2016 heeft ondervonden. Ze kreeg toen een beroerte (TIA) en heeft sindsdien regelmatig medische tegenslagen gehad, waaronder een zware longontsteking. “Alles is nagekeken en ziet er goed uit. Ik heb nu medicijnen om een nieuwe hersenbloeding te voorkomen”, vertelde Hanny aan Shownieuws. Bovendien is dit niet haar eerste val; ze had al eerder een ongelukkige val op de Huishoudbeurs en had een ziekenhuisopname voor een ontsteking in haar rug.

“Goed begin van het nieuwe jaar”, merkt Hanny ironisch op. Haar nieuwjaar begint met een nieuwe reeks uitdagingen en zorgen, een verhaal dat haar fans ongetwijfeld nauwgezet zullen volgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat heeft Hanny een pech zeg , de laatsten jaren.
Veel beterschap toe gewenst. 🌻

Dat mens valt constant, ga dan met een rollator lopen of alleen met hulp van iemand.
Zo eigenwijs en dwars & elke keer wat breken is niet zo slim.

Met een rolator kan je ook vallen hoor. En ik weet niet of ze nog op een woonboot wonen, maar daar kan je volgens mij ook niet echt uit de voeten met een rolator.

Die boot van hun is van binnen groter dan mijn huis.

Dat weet ik verder niet, ik weet dat ze op een woonboot wonen of woonde. En ik denk bij een woonboot aan een krappe woning.