Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Van Rijkdom naar rampspoed: Peter Gillis verkoopt alles wat los en vast zit


peter gillis

Het lijkt erop dat het financiële imperium van Petertje aan het wankelen is gebracht. Volgens een recente berekening van Quote, zijn zijn vakantieparken ooit gewaardeerd op een indrukwekkende 53 miljoen euro in waarde gedaald naar 46 miljoen euro. Dit betekent een zorgwekkende afname van maar liefst 7 miljoen euro. Maar dat is niet alles: zijn schulden zijn explosief gestegen van 41 miljoen in 2019 naar een verbazingwekkende 52 miljoen euro aan het einde van 2022. Deze financiële tegenslag wordt nog verergerd door het recente nieuws dat enkele chalets op zijn parken in vlammen zijn opgegaan.

In een poging om wat financiële ruimte te creëren heeft Peter besloten zijn dierbare Ferrari 812 GTS te verkopen. Deze auto, een symbool van luxe en succes, moet nu wijken voor keiharde cash.

Het prijskaart van deze luxewagen, met een kleur die de dealer omschrijft als ‘Maranello Grigio Scuro’ staat te koop voor een stevige €595.000. Een flinke som, maar toch een aanzienlijke daling in prijs.

De verkoop van de Ferrari markeert een opmerkelijke verandering in het leven van Petertje. Van een leven in luxe naar een strijd om financiële stabiliteit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het kan niet snel genoeg afdalen met deze patsers. Er zijn genoeg mensen met geld die er niet zo mee te pronken en iedereen af te zeiken

Die heeft in het buitenland meer dan genoeg om iedereen hier uit te lachen, dit is proberen om medelijden op te wekken. Jammer mislukt.

100% eens.
Die zal je echt niet bij de voedselbank aantreffen.
Die lacht zich kapot in België

Gek he, ik heb nog steeds geen medelijden met hem. Had ik de helft maar van wat hij nu nog over heeft !!!