Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Thomas Bergen gearresteerd na in elkaar slaan van zijn ex vrouw


thomas

In een explosieve draai van gebeurtenissen heeft het liefdesdrama tussen Thomas Berge en zijn ex-partner Elianne Zweipfenning gisteren een kookpunt bereikt. De zanger was duidelijk niet in de stemming voor een rustig afscheid toen Elianne langskwam om wat zij noemde de ‘laatste spullen’ van haar en hun kinderen te verzamelen. Een bron onthulde aan Juicechannel: “Hij heeft haar geslagen.”

Het incident vond plaats kort nadat Elianne het evenement Friends Of The Brands had bijgewoond op slechts een steenworp afstand van Thomas’ woning. Aangedreven door de noodzaak—de kinderen droegen immers al weken dezelfde outfits vanwege Thomas’ tegendraadsheid dus besloot Elianne een bezoek te brengen aan heet huis om kleren te pakken.

Toen Thomas via bewakingscamera’s ontdekte dat Elianne zich in zijn huis bevond, haastte hij zich naar huis waar de situatie snel escaleerde. “Hij is toen hij binnenkwam begonnen met kleren op haar te gooien en heeft haar daarna naar de grond geslagen”, meldde Juicechannel. In paniek rende Elianne het huis uit en belde onmiddellijk de politie, die snel ter plaatse was.

Iedereen is verbijsterd door het nieuws. “Eerst je vrouw zo lelijk aan de kant schuiven, dan weigeren spullen te geven en vervolgens de moeder van je kinderen neerslaan?” reageerde een volger geschokt op het verhaal.

Te midden van dit tumult heeft Thomas blijkbaar niet lang getreurd na de breuk. Hij zou al een nieuwe liefde hebben gevonden, slechts enkele weken na de officiële bevestiging van hun scheiding.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel triest dat volwassen mensen zo doen? Hij heeft toch al een ander?
Wat een toestand. Denk eens na

De coke maakt hem geen leuker mems🤣😥🙄😡🤮