Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk haar carrière staat op het spel door groot probleem


Wendy-van-Dijk

De carrièreswitch van Wendy van Dijk van RTL 4 naar SBS 6 lijkt meer op een achtbaanrit dan op een gouden kans. Eens het stralende middelpunt van de Nederlandse televisie, lijkt Wendy nu te worstelen om haar plek te behouden op de tv. Critici suggereren zelfs dat een drastische verandering van haarkleur haar enige redding zou kunnen zijn, alhoewel stylist Mari van de Ven daar waarschijnlijk een stokje voor steekt. Nu hangt Wendy’s toekomst af van het succes van haar laatste project.

Hoe diep is Wendy van Dijk gezonken? Zelfs haar collega’s bij Shownieuws lijken haar te zien als een mogelijke kandidaat voor het presenteren van het niet zo prestigieuze ‘Lachen Om Home Video’s’. “Dit is waarschijnlijk een flinke deuk in haar ego”, merkt Tina Nijkamp, voormalig zenderbaas van SBS 6 op in De Telegraaf. De vernedering voor Wendy? “Omdat dit een programma is dat zelfs door een presentatrice van ‘Hart van Nederland’ in een vrij uurtje gedaan zou kunnen worden.”

Volgens Tina Nijkamp staat Wendy een onvermijdelijke verlaging van haar salaris te wachten. Op haar analysekanaal geeft ze aan: “Ik denk dat Wendy’s contract met SBS 6 deze zomer wel verlengd zal worden voor twee of drie jaar om het gezichtsverlies te beperken. Dat zou ook wel netjes zijn, gezien Wendy’s eerdere bijdragen aan SBS6.” Maar de keerzijde: “Haar salaris zal waarschijnlijk dalen van zo’n 1,2 tot 1,4 miljoen euro naar 200 tot 250 duizend euro.”

Wat staat Wendy te wachten voor dit lagere salaris? “Ze zal mogelijk een verborgen-cameraprogramma gaan presenteren en ‘Wie van de Drie’,” zegt Tina.

En wat betreft collega Rob Kemps en Jan Versteegh? Tina denkt dat hun toekomst er anders uitziet: “Ik zie hen niet verlengd worden. Dat zal waarschijnlijk op een ‘freelance’-basis gebeuren. Vaste contracten zijn niet meer van deze tijd.” Zo lijkt het dat Wendy van Dijk, ooit een van de grootste namen in de Nederlandse televisie, nu moet navigeren door een onzekere toekomst met een flink verlaagd salaris en uitdagende nieuwe rollen.

EN DAN NOG EVEN DIT

Heb jij een nare ervaring gehad met een bn’er of ben je getuige geweest van ongewenste intimiteiten of wangedrag? Wij willen het weten! Deel anoniem je verhaal en eventueel bewijsmateriaal zoals foto’s of whatsapp berichten met ons. Je blijft anoniem. Deel je juice en stuur je info naar info@utopianieuws.nl

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties