Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sander Schimmelpenninck beschuldigd van wangedrag


Sander

Deze keer staat Octave Durham berucht als de Van Gogh schilderijen dief in de schijnwerpers vanwege zijn reactie op de ‘Zelfspotcast’ van Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema. Het is duidelijk dat Okkie, zoals Durham bekend staat, niet gecharmeerd is van de manier waarop Sander de Limburgse rapper Kosso zou hebben belachelijk gemaakt.

De Amsterdamse meesterdief die in 2002 het nieuws haalde door twee schilderijen te ontvreemden uit het Van Gogh Museum heeft zijn pijlen gericht op Schimmelpenninck. “Hey Sander Schimmelpenninck, hoe is het ermee, p*k?”, zo begint hij een uitgesproken videoboodschap. Zijn woorden zijn scherp en hij uit zijn ongenoegen over de manier waarop Sander spreekt over Kosso, die volgens hem juist hard zijn best doet.

Okkie beweert gevoelige informatie over Sander in handen te hebben informatie die wel eens grote gevolgen zou kunnen hebben. Hij waarschuwt Sander met dreigende woorden: “Dit gaat viraal vriendje. Je moet oppassen wat je zegt, schandknaapie. Anders gaan we even vertellen wie jouw ouders zijn en hoe het komt dat ze nu in een groot huis wonen.”

De situatie escaleert verder in een tweede video van bijna vijf minuten geplaatst op Okkie’s TikTok-account. Hij suggereert dat Sander zijn ziel zou hebben verkocht en haalt zelfs misbruik aan, waarbij hij beweert dat wat ‘in Amerika gebeurt, hier ook naartoe komt.’

Sander heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen van Okkie, maar Sander kennende zou die zomaar eerst even aangifte kunnen gaan doen voordat hij een reactie geeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik ben er een beetje klaar mee, met dat afzeiken en meldingen van wangedrag.
Als we alle personen, die zich (eventueel verbaal) misdragen hebben, op zouden sluiten dan zou ik morgen door een hele rustige supermarkt kunnen lopen want de rest van Nederland zit dan opgesloten.
Jezusmina wanneer houdt dit gezeik nou een keer op?
Hebben die TikTok Tokkies nou niets beters te doen ?

Loes, je moet even goed naar de kop van de tekst kijken. Er staan wandgedrag ipv wangedrag.

Loes wie?

Kwal vam een vent!
Met zijn grote rijkeluis muil bah bah!
Praatjesmaker zonder inhoud.
Zo hypocriet als de pest & zijn vrouw belazeren. Echt een klerelijer is ie!