Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heleen van Royen gaat weer helemaal los met haar voorgevel


vi

Schrijfster Heleen van Royen heeft weer voor opschudding gezorgd. Ze staat bekend om haar ongeremde expressie van haar lichaam en ze heeft eens te meer bewezen dat ze niet bang is om de grenzen te verleggen. Gisteravond was ze te gast in een NPO1-talkshow, waar ze zonder blikken of blozen onthulde welke ‘speeltjes’ ze in haar nachtkastje bewaart. Jij mag raden welke dat zijn.

Maar Heleen gaat nog een stapje verder. Ze heeft onlangs een onthullende foto op Instagram geplaatst waarop haar ’toeters’ in volle glorie te zien zijn. Heleen, die nooit verlegen zit om een stukje provocatie blijft het publiek verrassen met haar gewaagde uitspattingen.

Geïnspireerd door internationale beroemdheden, heeft Heleen besloten om Kanye West en zijn vriendin Bianca Censori na te volgen. Kanye, die tegenwoordig door het leven gaat als Ye West, heeft aan het begin van 2024 een reeks onthullende foto’s van Bianca op Instagram geplaatst, waarbij hij de belofte nakomt dat zijn vrouw in 2024 minder vaak een broek zou dragen.

Dit idee van een broekloos 2024 heeft kennelijk Heleen’s fantasie geprikkeld. Zonder aarzeling besloot ze om ook een expliciete foto van zichzelf op Instagram te delen. In de reacties op haar foto zijn de meningen verdeeld, maar oordeel zelf.

Hieronder de foto:

heleen
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgens mij een staaltje van foute Photoshop.
Het hoofd staat totaal niet in verhouding met het lichaam

Nog erger, lijkt mij dat op de foto iemand anders staat, een 20 jaar jongere meid.
Wat betreft verhouding tussen kop en lichaam, kleine mensen hebben vak hoofd en lichaam in disproportie, zeer grote kop in verhouding met het lichaam.