Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nick en Simon hebben bloedhekel aan elkaar en gingen met elkaar op de vuist


nick

De aankondiging dat Nick & Simon zouden stoppen met hun gezamenlijke muziekcarrière liet de fans en de media in verwarring achter. “Zullen ze nog samen televisieprogramma’s maken?” vroegen velen zich af. Maar voor 2024 staat er niets op de agenda.

Op Tweede Kerstdag was er een glimp van hoop tijdens het concert van The Streamers. Nick & Simon waren beiden aanwezig, maar volgens bronnen van een juicekanaal was hun interactie verre van hartelijk. “Het zag er erg ongemakkelijk uit,” beweren kijkers.

De geruchten worden alleen maar sterker wanneer men de sociale media afspeurt. Hoewel Nick & Simon beiden op foto’s staan zijn ze altijd meters van elkaar verwijderd. “Kunnen ze hun professionele verstandhouding in de media niet handhaven als ze samen zijn?” vraagt het Juicekanaal zich af.

Nou daar hebben wij wel een antwoord op, want nee dat kunnen ze niet. Ze kunnen elkaars bloed wel drinken. Toen er een aantal maanden geleden juice naar buiten kwam over Simon ging het namelijk helemaal mis tussen het duo. Er gingen al eerder geruchten dat Simon Keizer zijn toen zwangere vrouw zou hebben bedrogen. Maar het werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst zeven vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat. De vrouw van Simon gelooft nog steeds dat Simon niets heeft gedaan en leeft in haar eigen bubbel.

Nick zou helemaal klaar zijn met de praktijken van Simon, maar Simon trok zich daar niks van aan dit heeft uiteindelijk geleid tot een ruzie zo heftig dat de twee met elkaar op de vuist zijn gegaan. Niet veel later ging het duo uit elkaar en sindsdien wisselen ze geen woord met elkaar en vermijden ze elkaar als de pest.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Katholiek Volendam. Daarom wellicht dat er ook af en toe wat aan de hand is daar?

Waar bemoeid Nick zich mee? Dat je het er niet mee eens bent dat kan maar het is niet jouw pakkie aan. Je kan beslissen dat je het wel of niet aan zijn vrouw verteld maar dat is het ook. Misschien wel bang dat er ook van hem dingen boven water komen ???

Die twee weten te veel van elkaar , daarom zijn ze gestopt met optreden samen, en doen net of er niets aan de hand is.
Over Nick gingen ook allerlei verhalen, van vreemdgaan tot escorts in een hotel.
Dat die vrouwen zich zo laten besodemieteren ,zal wel met 💶 geld te maken hebben.