Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Ruiters verrast met nieuwe Look: Is dit haar reactie op Marco’s nieuwe vriendin?


Leontine-Borsato

De altijd stralende Leontine Ruiters heeft weer de schijnwerpers op zich gericht met een spetterende nieuwe haarstijl. Op Instagram pronkt ze met haar verfrissende blonde coupe en deelt met haar volgers dat blondines toch echt meer plezier hebben. “Blondes have more fun,” luidt haar speelse boodschap bij een foto die haar in volle glorie toont.

“Thanks for the look,” zegt Leontine, terwijl ze vanuit de kappersstoel poseert, duidelijk tevreden met haar nieuwe look. De metamorfose komt op een moment waarop haar privéleven volop in de belangstelling staat zeker gezien de recente escapades van haar ex-man Marco Borsato.

De timing van Leontine’s nieuwe look kan haast niet toevalliger. Terwijl zij haar nieuwe zelfverzekerde uitstraling onthult is ex-man Marco gespot terwijl hij het water op gaat met een mysterieuze blonde dame en haar twee kinderen.

Ondertussen blijft Leontine op haar Instagram-profiel nog steeds de achternaam ‘Borsato’ dragen, wat vragen oproept gezien de nieuwe ontwikkelingen in Marco’s liefdesleven. Is dit een teken van onafgeronde zaken of houdt Leontine vast aan haar identiteit die zo publiekelijk verbonden is geweest met Marco?

Hieronder de foto:

leontine
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind het haar leuk staan, zover ik het op de foto kan zien.