Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg gaat in therapie om trauma te verhelpen


Monique-Westenberg

In de glamoureuze wereld van de showbizz gaat het vaak over de sterren zelf, maar Monique Westenberg richt de schijnwerpers nu op een ander geliefd familielid: haar hond Frenkie. Via een openhartige oproep op Instagram heeft Monique haar volgers om hulp gevraagd. Ze is op zoek naar een reiki-specialist voor Frenkie die blijkbaar wat extra zorg nodig heeft.

“Oproep! Ik wil bij Frenkie graag reiki laten doen. Hiervoor ben ik op zoek naar iemand die hier ervaren in is en het liefst thuis komt of in de buurt van Rotterdam werkt,” schreef Monique op haar Instagram. Ze roept iedereen die kan helpen op om haar een privébericht te sturen in de hoop de perfecte match voor Frenkie te vinden.

De reden achter deze opmerkelijke vraag? Frenkie is een adoptiehond uit Bonaire en zijn verleden is voor Monique grotendeels een mysterie. “Zoals jullie weten is Frenkie geadopteerd uit Bonaire en we weten niet wat er met hem is gebeurd voordat hij in het asiel terechtkwam,” legde ze uit in een video op Instagram Stories. “Hij is een heel onzekere hond en daar wil ik hem vanaf helpen.”

Volgens Monique vertoont Frenkie tekenen van angst die zich uiten wanneer er in huis iets onverwachts gebeurt, zoals het schoppen van een bal of het te snel verschuiven van een stoel. “Dus ik wil hem graag sterker op zijn pootjes laten staan. Vandaar dat we reiki willen proberen,” zegt Monique, die hoopt dat deze alternatieve therapie Frenkie kan helpen zijn angsten te overwinnen.

Naast de zorgen om Frenkie, deelde Monique ook een lichtpuntje van haar recente vakantie. “Point of view: je droom komt eindelijk uit!” postte ze op Instagram, verwijzend naar een moment waarop ze wilde dolfijnen zag zwemmen naast hun boot. Een ervaring die ze te danken heeft aan de tips van haar volgers.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewoon bericht voor de aandacht .Even Google raadplegen en je vind vast een hondenreiki mens.

Een therapeut voor haarzelf lijkt mij meer op zijn plaats.

Hopelijk gaat die aandachtsjunk zelf ook op zoek naar een therapeut ,lijkt mij dat ze er dringend een nodig heeft. En dan bij voorkeur intern aan de andere kant v d wereld zodat wij van dit nietszeggende mormel af zijn.