Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Zomerhitte: Jutta Leerdam en zussen pakken de golven in mini bikini’s


jutta-zusjes

Jutta Leerdam is niet alleen een fenomeen op de ijsbaan, maar ook een ware ster op sociale media. Deze schaatsdiva die regelmatig medailles in de wacht sleept is door haar verbluffende verschijning uitgegroeid tot de meest begeerde sportvrouw van Nederland. Het is dan ook geen verrassing dat ze de harten van miljoenen Instagram-volgers heeft veroverd die maar al te graag een glimp opvangen van haar zowel op als naast de ijsbaan.

Maar Jutta’s leven draait niet alleen om strakke rondjes op het ijs. Haar Instagram-account staat bol van de exotische reisfoto’s die zij mede dankzij haar relatie met de internationale ster Jake Paul frequent post. Jake woonachtig in het zonovergoten Puerto Rico bezit een privévliegtuig waarmee Jutta regelmatig naar de meest luxueuze oorden vliegt. Haar volgers worden getrakteerd op jaloersmakende kiekjes van Jutta in oogverblindende bikini’s waaruit blijkt dat de schaatster een bijzondere voorkeur heeft voor deze minimale strandkledij.

Deze week heeft Jutta even pauze genomen van haar internationale avonturen en geniet ze van het verrassend mooie weer in Nederland. Samen met haar zussen Beaudine en Merel trok ze naar het strand voor wat ontspanning en verkoeling. Jutta wist dit heerlijke zussenmoment vast te leggen: een video waarin ze vol plezier met haar zussen de zee in sprint en even later weer het strand op rent.

De vraag die nu op ieders lippen brandt: wie zorgt er voor de slowmotion beelden van deze sprankelende stranddag? Het zou de perfecte toevoeging zijn aan haar al indrukwekkende Instagram-feeds. Met haar ongeëvenaarde combinatie van sportieve prestaties en sociale media blijft Jutta Leerdam de harten van zowel schaats- als modefans veroveren.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Drie heel mooie dametjes 🌸