Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje dumpt haar vriendje ijskoud via TikTok


eloise-van-oranje

Eloise van Oranje de gracieuze dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien heeft recentelijk de geruchtenmolen op volle toeren laten draaien door een intrigerende video op TikTok te plaatsen. Vanuit het bruisende New York waar ze momenteel een stage vervult, deelde Eloise beelden die suggereren dat ze haar oog heeft laten vallen op een nieuwe vlam. “Hij is hot!” zou ze gefluisterd hebben, maar het geluid van de video was strategisch weggelaten. “Stel iemand kan liplezen,” voegde ze mysterieus toe aan de post.

De geruchten over een mogelijke nieuwe romance volgen op een periode waarin ze zelden sprak over haar privéleven. Echter, een paar maanden geleden liet ze in de podcast ‘Maandag Klaagdag’ nog iets los over haar relatie met Archie Maclaine Pont. “Ja, jij hebt een vriend,” had co-host Robbert Rodenburg opgemerkt, wat Eloise bevestigde zonder veel details prijs te geven. Archie woonachtig in Laren leek stevig in beeld zeker nadat hij afgelopen zomer werd gezien op De Groene Draeck – een privilege dat normaal gesproken enkel is voorbehouden aan nauwe familieleden volgens de strikte regels van prinses Beatrix.

Het recente filmpje en de fluisteringen over een ‘hete’ man zetten echter alles op losse schroeven. Zijn Eloise en Archie in stilte uit elkaar gegaan? Haar volgers speculeren erop los. “Ik dacht dat je zei: ‘Hij is echt hot’,” reageerde een oplettende fan terwijl een ander bevestigde dat hij dezelfde woorden had ontcijferd. De plotse aandacht voor een ander roept vragen op over de status van haar relatie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties