Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Is Kelly Piquet Zwanger van Max Verstappen?


Max-Verstappen

In de glinsterende wereld van Formule 1 en glamour heeft Kelly Piquet de Braziliaanse vriendin van racelegende Max Verstappen de geruchtenmolen op volle toeren laten draaien. Met een recent geplaatste foto in een donkergroene jurk met volumineuze pofmouwen heeft Kelly fans en volgers in verwarring gebracht. Is dit slechts een mode-experiment of verbergt de jurk een pril geheim?

“Zie ik daar een babybuikje?” is de vraag die overal op sociale media opduikt na Kelly’s laatste verschijning online. Terwijl haar armen omhuld zijn door extravagante pofmouwen is het de licht bollende buik die de grootste aandacht trekt. Hoewel het gewoon het design van de jurk kan zijn, zijn fans ervan overtuigd dat er meer aan de hand is. “Ze is zwanger!”, claimt een volger genaamd Raymond overtuigd en hij is niet de enige die denkt dat Kelly en Max binnenkort wellicht een kleine coureur verwachten.

De speculatie gaat zelfs zover dat sommigen al namen suggereren. “Max jr. onderweg?”, vraagt een andere fan zich af waarmee de geruchten over een mogelijke zwangerschap alleen maar verder worden aangewakkerd.

Niet iedereen is echter bezig met babypraat. Sommige volgers focussen zich meer op Kelly’s opvallende kledingkeuze. “Wat heb je aan? Je lijkt op een theepot,” merkt een Instagram-gebruiker op, duidelijk niet onder de indruk van de modieuze uitstap. Toch vindt niet iedereen het een misstap; een volger genaamd Johan lijkt het groen wel te waarderen, hoewel hij suggestief opmerkt dat een kortere rok misschien “meer opwinding” zou brengen.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties