Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Van IJsbaan naar operatietafel: Jutta Leerdam heeft haar gezicht laten verbouwen


Jutta-Leerdam

Na een spectaculaire vakantie in de VS waar ze met haar vriend Jake Paul de mooiste hoeken van het land verkende is Jutta Leerdam weer terug op Nederlandse bodem. Maar van rustig aan doen is geen sprake: Jutta richt haar pijlen nu volledig op de training voor de Olympische Spelen. Ondanks dat ze momenteel niet aan een team verbonden is kiest Jutta resoluut voor een solocarrière op het ijs. “Voorlopig is team Jutta en Jake motivatie genoeg,” laat de schaatsster weten, verwijzend naar Jake’s eigen voorbereidingen voor een gevecht tegen bokskampioen Mike Tyson.

Het leven van Jutta is alles behalve doorsnee. Haar opvallende uiterlijk en aanwezigheid op sociale media hebben haar tot een ware sensatie gemaakt ver buiten de schaatsbanen. Met bijna vier-en-een-half miljoen volgers op Instagram is ze de meest gevolgde schaatsster wereldwijd en heeft ze de status van influencer ruimschoots bereikt. Volgens sommigen overschaduwt haar sociale media-aanwezigheid zelfs haar sportprestaties.

Haar schaatsfans speculeren druk over haar leven buiten de ijsbaan. Recentelijk werd er zelfs gezegd dat Jutta wellicht cosmetische ingrepen zou hebben ondergaan verwijzend naar een aantal foto’s van ogenschijnlijk vollere lippen op haar laatste Instagram-post.

Of het nu natuurlijke schoonheid is of een subtiele touch-up, één ding is zeker: Jutta Leerdam weet hoe ze de aandacht moet vasthouden zowel op het ijs als daarbuiten. Met de Olympische Spelen in het vooruitzicht en haar sterrenstatus die alsmaar stijgt, blijft ze een van de meest boeiende figuren in de sportwereld.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk blijft het hierbij en gaat ze niet nog meer veranderen.Ze is mooi zoals ze is.🌸 ( en al was)