Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Van vele hartjes tot complete stilte: Is het over tussen Jutta Leerdam en Jake Paul?


jutta-leerdam

De stilte op de sociale media tussen schaatssensatie Jutta Leerdam en de bekende influencer Jake Paul heeft de geruchtenmolen in beweging gezet. Fans en volgers, die gewend waren aan een stortvloed aan liefdesbetuigingen en hartjes tussen het stel merken op dat het tegenwoordig opvallend stil is. Deze stilte heeft tot veel speculaties geleid: is hun relatie inmiddels bekoeld?

Jutta en Jake die hun relatie eerder dit jaar officieel maakten waren een opvallend koppel in de wereld van beroemdheden. Hun romance trok vanaf het begin veel aandacht deels vanwege Jakes controversiële reputatie. De volgers merkten op dat er iets veranderd leek. “Er is iets aan de hand tussen Jutta en Jake. Ze hebben al een week niet op elkaars posts gereageerd,” vroeg een bezorgde volger.

Deze recente stilte volgt op een incident dat veel kritiek opriep bij de volgers van het koppel. Tijdens een boswandeling in Nederland besloot Jake de initialen van hem en Jutta in een boom te kerven omringd door een hartje. Deze actie viel niet in goede aarde bij hun volgers. Velen uitten hun ongenoegen over het beschadigen van de boom en noemden het gedrag onvolwassen en respectloos. “Waarom moeten jullie een boom beschadigen? Dit is verschrikkelijk,” luidde een van de vele kritische reacties.

De relatie van Jutta en Jake werd ook besproken door voormalig schaatser Ben van der Burg in een interview met Story. Hij was van mening dat de relatie geen stand zou houden. “Die relatie is niet voor eeuwig. Die Jake is gek!” was zijn uitgesproken mening.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgens mij is het echt niet over met de liefde . Jutta is volop aan het schaatsen, waarschijnlijk wat minder tijd voor de hartjesberichten 😊

Die relatie is/was in ieder geval niet echt goed voor haar carrière nu.

Haar moeder is ernstig ziek dus zal dat hasr wel volledig bezighouden.
Benieuwd of catweazle haar steunt of dat ie meteen is terugereisd naar huis nu hij haar moet steunen nu zij zo verdrietig is & niet meer dat vrolijke dartelmeisje.

Het super knap dat ze gisteren toch nog 3e is geworden ondanks haar verdriet en zorgen om haar zieke moeder🌷

Altijd nummer 1 kan en hoeft echt niet . Kijk maar naar andere sporters en die hebben geen relatie met Jake.
Waarom steeds alles afschuiven op Jake. Laat ze gewoon gelukkig zijn, en gaat het mis dan zien we dat dan wel weer.

Ja nu zij in de dip zit is hij er gauw vandoor. Haar steunen komt niet in zijn woordenboek voor natuurlijk.
Hij is er alleen voor lol & gekkigheid.
Blij als je van die kwal af bent.
Hij is sowieso geen toekomst materiaal.🙄😆