Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dictator Johan Derksen ontslaat nu ook Angela de Jong, is niet meer welkom: Wie is de Volgende?


Angela-Johan

De gastenlijst van het populaire programma Vandaag Inside lijkt onder de loep genomen en flink wat bekende namen zijn van de lijst geschrapt. Eerst bleek Pieter Cobelens al geschrapt te zijn en nu blijkt Angela de Jong ook niet meer welkom. Angela is inmiddels al ruim tweeënhalve maand niet meer verschenen op de set.

Tijdens haar laatste optreden bij VI op 31 augustus leek alles nog koek en ei. Het gesprek kabbelde voort over luchtige onderwerpen zoals Eva Jinek en de gebruikelijke koetjes en kalfjes. Maar een anderhalve week later horen we Johan Derksen opvallend genoeg Tina Nijkamp, Angela’s collega bij De Telegraaf prijzen. Volgens Derksen heeft zij veel meer verstand van zaken dan Angela, die hij beschuldigt van schrijven op basis van haar ‘onderbuikgevoelens’.

Maar ook Tina Nijkamp die blijkbaar wel de goedkeuring van Derksen kan wegdragen wil niet aan tafel bij VI. En Angela? Die is in geen velden of wegen te bekennen. Dit terwijl we wel Miljuschka Witzenhausen een andere tafeldame die we al twee keer hebben gezien sinds Angela’s laatste optreden.

In de AD Mediapodcast wordt de vraag gesteld die op ieders lippen brandt: “Waar is Angela?” Manuel Venderbos de presentator zet de vraag voor aan Angela zelf. Haar reactie? “Ze bellen niet. Als ze niet bellen, dan zit ik daar niet. Maar leuk dat ik gemist word, dat hoor je ook niet vaak.”

Dus, wat speelt er nu echt tussen Angela en de mannen van Vandaag Inside? Angela houdt zich op de vlakte: “Ik ben niet boos op ze. Misschien zijn zij boos op mij. Maar eerlijk gezegd, het maakt me niet uit of ze me nu wel of niet uitnodigen.” En zo lijkt het dus niet aan Angela zelf te leggen, maar toch echt aan de mannen van Vandaag Inside die haar niet meer uitnodigen en dan vooral aan Johan Derksen, want hij heeft het laatste woord over wie er aanschuift aan de tafel en de bar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is erg genoeg dat Derksen beslist wie er wel of niet mag komen, de beter weter.
Mijnheer wil niet tegen gesproken worden, hopelijk wil er straks niemand meer komen, en dan kan hij wieberen.

Vreemd dat Derksen het alleen voor het zeggen heeft!!!
Ik dacht dat ze met 3 alles zouden betalen, of zijn Gijp en Genee bang voor hem?

Angela heeft groot gelijk om ze niet achterna te rennen.👍

Mogen gasten daar maar een bepaald aantal keer aan tafel verschijnen van Derksen? Is hij soms bang dat de gasten aan tafel of bar te populair worden?
Ik vind dat hij zich gedraagt als een kleuter. Een kleuter met snor.