Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Huwelijk Wendy van Dijk op de klippen, Erland woont alleen in Rotterdam


Wendy-van-Dijk

Het rommelt al tijden in huize Van Dijk-Galjaard, maar recente ontwikkelingen lijken de geruchtenmolen in overdrive te zetten. De nieuwste twist in het verhaal? Erland Galjaard de echtgenoot van Wendy van Dijk is gespot terwijl hij boodschappen doet in Rotterdam ver van hun gezamenlijke thuis in Nigtevecht. En dan is er nog die opmerkelijke leegte aan zijn ringvinger – zijn trouwring is nergens te bekennen.

De plotse verandering van woonplaats van Erland voedt de speculaties over een mogelijk einde van hun huwelijk. Tot voor kort was het nog een raadsel of zijn nieuwe aankoop in Rotterdam slechts een investering was of daadwerkelijk zijn nieuwe verblijfplaats. Maar met zijn recente inschrijving in de havenstad lijken de kaarten anders te liggen.

De situatie tussen Wendy en Erland is al langer precair. In 2019 gaven ze toe aan een turbulente periode in hun relatie te werken, waarbij Erland af en toe zijn toevlucht zocht in een studio in Amsterdam. Nu met deze nieuwe ontwikkelingen, stijgen de wenkbrauwen nog verder. Zou de druk van de schijnwerpers en hun hectische levens te veel zijn geworden voor dit koppel of ging Wendy weer vreemd?

Vragen blijven onbeantwoord en de toekomst van hun relatie hangt aan een zijden draadje. Zal Wendy binnenkort een statement maken of blijft de stilte rondom hun huwelijk voortduren?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is er iemand die dat ook maar een bal interesseert?????

Blijkbaar niet.

Blijkbaar wel want jij en degene die hier een reactie op heeft gegeven ook. Ik heb het nu ook gelezen dus interesseert het mij toch ook wel. 😉