Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard in de problemen leeft op armoedegrens heeft geen stuiver meer


patty brard

Patty Brard blijkt volgens haarzelf in zak en as te zitten. Met niet één, maar twee huizen op haar naam gaat ze nu een strijd aan met een tegenstander van een heel andere orde: de economische crisis. Patty moet blijkbaar flink bezuinigen om nog rond te kunnen komen.

Ze spreekt openhartig met weekblad Weekend over haar nieuwe tactieken om de vijand van hoge kosten te lijf te gaan. Het wapen? Thermokleding. “De verwarming kun je dan wat lager houden,” onthult ze, een tip die wellicht niet zo glamoureus is als haar publieke persona, maar o zo effectief tegen de stijgende energierekeningen.

Maar haar bezuinigingsregime stopt daar niet. Een recente ontmoeting met een collega die zich hulde in een wolk van twee verschillende parfums inspireerde haar tot een rigoureuze keuze. “Ik doe dat niet meer,” verklaart Patty, terwijl ze afscheid neemt van haar geurige luxes. En de versgeperste sinaasappelsap en ambachtelijke salades? Die zijn vanaf nu verbannen uit het dagmenu vanwege de exorbitante prijzen.

Toch blijft er een zilveren randje aan de crisiswolk hangen. Op Ibiza waar Patty’s tweede thuis de Mediterrane zon omarmt geniet ze nog steeds van een kostenbewust paradijs – mits ze de verleiding van frequente restaurantbezoekjes weerstaat. Terug in Nederland verkiest ze thuisblijven boven uitgaan waar de rekeningen haar niet langer kunnen verrassen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Patty zou eens een jaar in de schoenen moeten staan van iemand die echt armoede heeft ,ze zou wel meer laten dan haar jus en salades
Belachelijk zo iets!!!

Patty,is ook zo een Bner die aandacht nodig heeft.Zo langzaam aan krijg je genoeg van zulke lui.

Inderdaad Nellie.
Is ze de tijd vergeten dat ze failliet was , en op een houtje moest bijten.
En dan nu naar winkels gaan waar een doos aarbeien 20 euro kost, te gek voor woorden. En nu janken dat ze naar goedkopere winkels moet gaan.

Volgens mij Chrisje gaat die Patty echt niet naar een goedkopere winkel, ze wist anders niks te l#llen😉🤣🤣🤣

Ik wil best een jaar met haar ruilen. Dan zorg ik ervoor dat ik na dat jaar weer een paar jaar vooruit kan met een paar kledingstukken en 1 of 2 paar schoenen. En voor de rest zal ik waarschijnlijk toch wel zuinig leven omdat ik niet beter weet, en daarna toch weer zuinig aan moet doen.
Dan weet ze meteen hoe het is om in armoede te leven.

Die spoort niet, dan verkoopt ze haar nieuwe miljoenenvilla in Almere toch weer??? Wat een gezeik, koop dat een gewoon huis ipv zoiets luxe.

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Julia

Armoede schei toch uit , armoede is dat je iedere week niet meer weet hoe je rond gaat komen in een huisje leeft waar de verwarming uit staat omdat de rekening anders niet te betalen is .
Dit soort berichten is aandacht zoeken .
Als je vreten haalt is dat brood een pot goedkoopste pindakaas en boullion blokjes
En je drinkt water of thee
Dan leef je op de armoede grens .

Maximum ik koop ETEN en het vreten is voor de varkens en koeien!!!