Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen doet een bizarre bekentenis


Chantal-Janzen

Toen Chantal Jansen de wereld van haar man Marco betrad , nam ze niet alleen zijn hart over, maar ook de rol van stiefmoeder voor zijn drie kinderen. “Ik was 26 toen ik een relatie met Marco kreeg. Ik had geen idee wat ouder zijn inhoudt. Ik behandelde ze als volwassenen, maar dat kan helemaal niet,” onthult Chantal.

Nu zijn die kinderen volwassen en uit huis, en heeft ze haar handen vol aan James, die midden in zijn puberteit zit, en de kleine Bobby. Als het gaat over James, licht Chantal toe: “Laatst kreeg ik een kort antwoord, en toen zijn vader wat vroeg hadden ze een heel gesprek.” Maar het puberhart van James heeft een zachte kant; hij speelde onlangs piano voor duizenden fans tijdens ‘Chantal’s Pyjama Party’ in de Ziggo Dome. Op de vraag of hij het leuk vond, antwoordde hij nonchalant met een “Prima”, deelt Chantal met een lach.

Chantal’s reis als stiefmoeder was niet altijd rozengeur en maneschijn. Ze geeft toe dat ze in het begin moeite had om haar gevoelens te uiten. “Ik doe zo stom, omdat ik jaloers ben op de kinderen.” Er waren momenten dat ze verlangde naar spontane uitstapjes naar Parijs, maar dan kwamen er verantwoordelijkheden zoals het kopen van een winterjas voor de kinderen.

Toch, ondanks alle ups en downs, heeft Chantal geleerd om de schoonheid en uitdagingen van een gemengd gezin te omarmen. “Als je een kind krijgt heb je bevallingscursus en er is het Oei ik groei-boek, maar stappen in de rol van stiefmoeder? Daar is geen handleiding voor,” zegt ze. “Elke situatie, elk kind is uniek. Het voelt soms als een Big Brother-huis, waar niemand elkaar echt kent, behalve dat jij en je partner smoorverliefd zijn,” voegt Chantal toe.

Hoewel de weg soms hobbelig was, heeft Chantal met de jaren haar plek gevonden binnen deze samengestelde familie. Ze benadrukt dat liefde, geduld en communicatie de sleutel zijn. “Je leert gaandeweg, je groeit met elke uitdaging en uiteindelijk realiseer je je dat familie niet alleen gaat over bloedbanden, maar over de banden die je kiest te smeden,” besluit Chantal, terwijl ze liefdevol reflecteert op haar unieke gezinsdynamiek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties