Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers opnieuw veroordeeld door de rechter, moet ze de cel in?


Nicol Kremers is recentelijk tot 80 uur taakstraf veroordeeld waarvan 40 uur voorwaardelijk en daarnaast heeft ze ook nog een rijverbod van 179 dagen opgelegd gekregen. De oorzaak? Een verhitte rit onder de bedwelmende invloed van alcohol en andere substanties, waarbij ze een bloedafname weigerde bij de politie en dat is een misdrijf.

Het incident dat aanleiding gaf tot deze straf vond plaats in maart, dichtbij de camping waar Nicol resideerde. Ze knalde namelijk in een auto tegen de vangrail aan. Toen vervolgens de politie arriveerde en ze mee moest naar het bureau weigerde ze op het politiebureau een bloedtest te doen. De reden, zo deelt Nicol mede, heeft te maken met de mishandelingen door ex-liefje Peter Gillis, aangezien de gedachte aan de bloedproef ondraaglijke herinneringen naar boven zou brengen. De rechtbank, echter, kon geen psychische dwang erkennen en besloot de straf van de officier van justitie te handhaven.

Laatst nog werd Nicol ook veroordeeld door rechter voor het betalen van 104.000 euro aan Peter Gillis, omdat ze zich niet aan het geheimhoudingscontract zou hebben gehouden dat ze getekend had. Gillis

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wa bende tog ok unne ezel🫏

Ik vraag me serieus af wat Nicol doet als ze niet tegen bloed kan, als ze bij het snijden in haar vinger snijdt?