Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen ontwijkt de belasting met salaris van 50 miljoen per jaar


Racen in de Formule 1-wereld heeft Max Verstappen niet alleen glorie en een stoel tussen de legendarische namen zoals Ayrton Senna en Niki Lauda opgeleverd, maar het komt ook met een gigantische financiële boost, waardoor hij de spotlights claimt – niet alleen op de racebaan, maar ook aan de financiële top. Nu Max officieel drievoudig wereldkampioen Formule 1 is kan hij bij familiediners met schoonvader Nelson Piquet trots zijn hoofd hoog houden.

Voor Verstappen betekent deze derde wereldtitel een enorm dikke portemonnee. En dat bovenop zijn toch al niet misselijke basissalaris van 50 miljoen per jaar. Maar daar zou dus nog eens een hele leuke bonus van 25 miljoen bovenop komen met dit kampioenschap.

Één ding is zeker: Max zal zijn aanzienlijke, moddervette bonus opstrijken en is daarmee één van de rijkste zo niet de rijkste sporter uit de Nederlandse geschiedenis aan het worden.

Er is wel veel kritiek op Max, want hij woont in Monaco en daarmee omzeild hij de belasting in Nederland. Max betaalt dus geen cent belasting aan de Nederlandse staat met zijn vorstelijke salaris.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Er is wel veel kritiek op Max, want hij woont in Monaco en daarmee omzeild hij de belasting in Nederland. Max betaalt dus geen cent belasting aan de Nederlandse staat met zijn vorstelijke salaris.”

Wat is dit nou weer voor onzin.
Moeten dus alle Nederlanders die in het buitenland wonen zoals die narcist in Dubai dus belasting betalen aan Nederland ?
Dus ook alle Nederlanders die na WOII naar Canada, Australië, Nieuw Zeeland gevlucht zijn ?
Volgens mij is Max geen Nederlander maar een Belg.

Jij hebt volkomen gelijk,als je in het buitenland woont betaal je daar belasting.

Max is wel degelijk Nederlander .Zijn vader is Nederlander maar zijn moeder is Belgische

Max is toch geboren in België? Dus dan is hij een Belg, en geen Nederlander.

Max is geboren in Hasselt België en opgegroeid in Maaseik België. Op zijn 15e ongeveer heeft hij gekozen voor de Nederlandsche nationaliteit, omdat hij meer en liever hier was dan daar.

In Monaco betaald hij geen belasting maar als hij in Nederland een race rijdt nu betaald hij daarover hier wel belasting.

Nou, hij heeft groot gelijk, die roversbende in Den Haag, plukt al genoeg van ons allemaal. Als je dan de kans hebt zoals hij, moet je die met twee handen pakken. En dan is hij eigenlijk een geboren Belg.

Psies,
En al onze belastingcenten worden gewoon weggegeven.
Landen zoals Griekenland en Italië kregen (in coronatijd) van Rutte geld terwijl ze dat uit de Europese pot konden betrekken, maar dan moesten ze het terugbetalen omdat het een lening was.
Nu hebben ze het gewoon gekregen.
Zo ook die 200 miljoen (wat naar verluid 400 miljoen gaat worden) voor iets wat 150 jaar geleden gebeurd is.
Miljarden naar Griekenland en Italië.
Nu weer nutteloze miljoenen naar die dictator in Tunesië om de instroom tegen te gaan.
Sinds die gek geld heeft gekregen is de aanvoer alleen maar groter geworden.

Maar wel de AOW aannemen als het zover is.

Eppo mag ik ook in jouw glazenbol kijken? Ik wil ook wel weten of ik mijn AOW haal.
Oww dat AOW verhaal van jou klopt niet. Ieder jaar dat je niet in Nederland woont, zorgt voor korting op je AOW. Voor Max zal er niet veel overblijven. Wordt voedselbank en Leger des Heils vermoed ik.