Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Thierry Baudet haalt verwoestend uit naar Samantha Steenwijk


In een onverwachtse wending heeft Thierry Baudet, politicus met een voorkeur voor controversiële uitspraken, zijn vizier gericht op zangeres Samantha Steenwijk, met een wel heel specifiek punt van kritiek: haar favoriete bezigheid, paardrijden. “Drie keer per week sporten, dan blijf je fit,” deelde Baudet onlangs mee aan zijn TikTok-volgers. De politicus kon het echter niet nalaten om er een pikante noot aan toe te voegen: “Paardrijden telt niet mee!”

De tiktokende politicus lijkt zowaar een lichte storm te hebben ontketend onder de fans van Steenwijk, maar ook onder degenen die Baudet scherp in de gaten houden. Yvonne Coldeweijer was één van de eersten die sarcastisch een lans brak voor Samantha: “Ik zou hem aanklagen, Samantha.” Een volger noteerde geamuseerd: “Breaking news, Thierry Baudet spreekt voor het eerst de waarheid.”

Parallel aan deze uitspraken deelt Thierry’s echtgenote, Davide, intieme details over hun gezinsleven en de uitdagingen van het eerste jaar ouderschap van hun zoontje Lancelot. Volgens Davide was het vaderschap in eerste instantie een vreemde gewaarwording voor Baudet. Ze openbaarde: “In het begin kun je als man niks met een baby. Maar nu Lancelot meer beweegt, kan Thierry ook meer met hem.”

Hieronder het filmpje:

@thierry_baudet

Bonje met paardrijders binnen 3…2…1…. 😂

♬ origineel geluid – Thierry Baudet
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lachwekkende figuren alle twee.

Het zal zijn doelgroep wel aanspreken neem ik aan . Persoonlijk verwacht ik van een overbetaalde politicus dat hij zijn werk doet .Daar valt dit m.i niet onder .Hij kan natuurlijk altijd nog een juicekanaal starten