Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Groot Schandaal bij ‘The Masked Singer’: Alles is al uitgelekt


Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ staat op het punt van beginnen, maar oh-oh, er is een groot lek! Jawel, de kostuums van dit seizoen zijn nu al uitgelekt en social media is in rep en roer!

De kostuums

Met de bonte verzameling van de zeester, tovenaar, bambi, schaap, bizon, kogelvis, haas, bonbon, toffe peer, koala, tuinkabouter, badeend, uil, ijsbeer en discobal, is de spanning om te snijden. Maar wie zijn de BN’ers die zich in deze uitbundige pakken hebben verstopt?

Insiders Kletsen erop Los nu, we hebben een inside source die beweert dat één van de oud-deelnemers van ‘Expeditie Robinson’ zich zal hullen in het schaappak. We hebben geen namen… nog niet, maar de roddelmolen draait op volle toeren.

Ook fluistert men dat een zéér bekende nieuwslezer(es) zich zal verstoppen in het pak van de uil.

Publiekslekken

Met opnames die van tevoren worden gemaakt met een publiek erbij, is het haast onvermijdelijk dat er info uitlekt over welke BN’ers er in de pakken zitten. Er wordt zelfs beweerd dat een flink aantal mensen uit het publiek al onder strikte geheimhoudingscontracten staan, maar je weet hoe dat gaat met geheimen; ze zijn er om uit te lekken!

Dus pak je popcorn, zet je telefoon op stil en bereid je voor op het meest explosieve seizoen van ‘The Masked Singer’ ooit. Wie gaat er schuil achter de kogelvis? En vooral, wie zal er zegevieren in het allergrootste gemaskerde spektakel van het jaar? Wij kunnen niet wachten om het te ontdekken! 🎭🍿

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het publiek tekent voor geheimhouding. Dat snap ik echt heel goed. Maar hoe willen ze erachter komen wie van het publiek er gelekt heeft. Ik weet dat er maar een klein deel van het publiek de onthulling mogen zien. Maar moeten die mensen allemaal een boete betalen als 1 persoon informatie lekt of hoe werkt dat? Ik ben daar best benieuwd naar.