Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

BN’ers zwijgen, maar Connie Witteman niet: Wat zij onthult over Marco Borsato zal je verbazen


Het rommelt al twee jaar rond Marco Borsato en de grote vraag is: Moet hij wel of niet voor de rechter verschijnen vanwege een zedendelict? Inderdaad, je leest het goed. De zanger zit al tijden in een soort carrière-vrieskist, wachtend op een oordeel van het Openbaar Ministerie. En terwijl zijn bankrekening leegloopt, heeft hij ook nog eens te maken met zware beschuldigingen. Maar één dame kan het niet langer aan: Connie Witteman! Zij is er helemaal klaar mee en heeft een hele tirade op Instagram losgelaten!

Hartenkreet van Connie

“Wat een schánde dat dit allemaal zo lang duurt,” zegt Connie Witteman. Ze kan zich niet langer inhouden en spreekt zich eindelijk uit: “Ik kan zeggen dat ik Marco al heel lang goed ken en dat ik van de beschuldigingen tot nu toe niets geloof tot het tegendeel bewezen is!”

Connie is er zeker van dat Marco een goede vent is, deels vanwege zijn Italiaanse roots. “Ik ken Marco als een geweldige, integere, lieve emotionele man met het hart op de goede plek! Deze man is van Italiaanse afkomst, daarmee wil ik zeggen dat de mensen daar zeer warm hartig zijn zonder dubbelzinnige gedachten!”

Viezerik? Nee, Bedankt!

Je denkt toch zeker niet dat Marco een schurk is? Nou, Connie ook niet. “Het blijft schandalig dat zo’n grote artiest en geweldige vader en man zó naar de klote is geholpen!!”

‘Vrienden’, Waar Zijn Jullie?

Connie vindt het ook maar vreemd dat andere BN’ers zich gedeisd houden. “Ik vraag mij af waar al zijn ‘vrienden’ zijn en zich zo stilhouden tot hij is gevrijwaard van de smet die op over hen is heen gestrooid… Waar zitten al die ‘goeie’ vrienden dan??”

Laat Die Kassa Maar Rinkelen!

Ja, er is ook nog de kleine kwestie van een financiële ravage. “Het is de hoogste tijd om op te staan en verder met zijn leven en carrière door te gaan! Wie gaat deze emotionele schade en ook voor hun hele gezin herstellen en betalen? Amen.”

Dus daar heb je het, een nieuw hoofdstuk in de Marco-soap met een explosieve onthulling van niemand minder dan Connie Witteman. Wat vind jij? Is het tijd voor Marco om gerehabiliteerd te worden, of is de jury nog steeds niet overtuigd? Wij wachten in ieder geval met smart op de volgende ontwikkelingen!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou mevr Witteman trek open die portemenee van je.Wat let je.

Voor mij komt jij nooit meer aan de bak.

Helemaal mee eens
Laat de rechtbank Maartensdijk snel een einde maken aan het gedoe.

En mevr. Witteman is ook echt iemand die ik zou vertrouwen, NOT.

Ik geef haar groot gelijk. Ik heb het nog nooit geloofd,en kijk hoe hij al 2j voor dood verklaard is onderhand,zelfs muziek mocht niet meer gedraaid worden. Onzin. En wie zegt dat het niet een fantasie van een kind is die een bn’er kent en daarvan droomt. Wel raar dat er van alle kinderen bij the voice nooit niks is,en dan bij een kind van een huisvriendin wel!!! Dadelijk komt het woord word niet vervolgd,en benieuwd wie dan zo groot is om sorrie te zeggen tegen hem. Al zijn vrienden zijn geen echte vrienden gebleken…

Sjonge jonge Vanessa wat kun jij l#llen zeg🙃
Je verstand is volgens mij gezakt tot op borsthoogten en daar stonden drempels in de weg🥹

Bedoel je siliconen drempels? 😉

Inderdaad Ikkem 🤣

Snap niet dat die kwal ermee wegkomt.
Niemand wil zijn vingers eraan branden.
Gekuk dat ie nog zo popi is, dan komt hij wel overal mee weg.

Kim aka Yara, je snapt het nog steeds niet he?