Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland onverwachts aangevallen uit jaloezie


Martien Meiland en zijn familie liggen onder vuur. Dries Roelvink, bekend van zijn eigen reallifesoap, heeft geen goed woord over voor de neppigheid in de programma’s van de Meilandjes. Volgens Dries is vooral Martien erg nep voor de camera. Hij vergelijkt dit met Frans Bauer, die volgens hem wél zichzelf is op tv en daardoor een veel leukere soap heeft.

“Dries vindt Frans Bauer de leukste soap omdat hij echt is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Meilandjes,” meldt de Weekend. “Martien doet alleen leuk en hysterisch als de camera draait. Frans blijft volgens mij helemaal zichzelf, en dat voel je als kijker. Ik word helemaal meegenomen in zijn gezinsleven. Maar daar moet je dan wel in geïnteresseerd zijn.” Wij krijgen toch wel een beetje het gevoel dat Dries een jaloers is op het succes van de serie van de Meilandjes.

Maar hoe zit het dan met de Roelvinkjes zelf? Zij maken binnenkort ook hun comeback met een nieuwe soap. Volgens Dries is er genoeg te vertellen zonder dingen te faken. “Donny is nu een fitnessgoeroe en verslaggever bij RTL Boulevard. Dave was eerst een nachtleven-deejay en feestbeest, maar dat is nu heel anders. Hij is clean, heeft een eigen verslavingskliniek, zit in het vastgoed en in de stalen deuren, hij is een soort zakenman geworden. Een heel verschil met vroeger.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dries moet eerst naar zich zelf kijken , je ziet hem overal opdagen.
Tot vervelens toe met zijn zonen.
En maar opscheppen dat ze zo gewoon zijn gebleven.
Zelfs tweede Kamerleden interview ’t hij nog, net of dat hij alles van politiek weet.
Ze hebben het zo ver geschopt, als je hem hoort.
Moet al kotsen als ik zijn stem en die van Dave hoor.
Danny is sympathieker en gewoner.
De B zanger.