Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koningin Máxima laat gezicht verbouwen is slachtoffer van plastische chirurgie


Het hof blijft zwijgen over de esthetische behandelingen van onze royals, en ook over hun gezondheid houden ze de lippen stijf op elkaar. Maar er zijn duidelijke aanwijzingen dat koningin Máxima een opvallende transformatie heeft ondergaan…

“Máxima onlangs een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren,” onthult de Privé. “Haar jeugdige volle oogleden lijken nu verleden tijd.” Maar stopt het daar of zijn er nog meer geheimen?

Cosmetisch expert Marsha laat ons speculeren. “Koningin Máxima heeft van nature een prachtige botstructuur,” benadrukt ze in de Privé. Haar kaaklijn is het bewijs. “Haar jukbeenderen en wangen behouden nog steeds een mooi volume.” Wat betekent dit voor haar mogelijke gebruik van Botox of fillers?

Marsha houdt haar lippen stijf op elkaar als het gaat om het bevestigen van koningin Máxima’s gebruik van Botox of fillers. “Als er iemand in Nederland is die het subtiel aanpakt, dan is het natuurlijk Máxima wel,” fluistert ze mysterieus. “Als ze de natuur een handje heeft geholpen, heeft ze dat op een prachtige en subtiele manier gedaan.” Wat verbergt onze koningin achter haar stralende verschijning? De antwoorden liggen verborgen in het paleis…

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als er iemand is hier in Nederland die er jong wil blijven uitzien en concurreren met haar dochters is het Maxima wel. Alle aandacht moet tenslotte bij haar blijven. Die accepteert echt niet dat een ander meer aandacht krijgt.