Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Meilandjes zwaar bedreigd tijdens signeersessie door gek, politie grijpt in


Er heerst onrust rondom de Meilandjes na controversiële uitspraken van Erica. Biograaf Jan Dijkgraaf onthult nu dat de familie tijdens een signeersessie in een kerk in Zwolle werd geconfronteerd met bedreigingen. De situatie was zo ernstig dat zelfs de politie werd ingeschakeld.

Volgens Jan Dijkgraaf dreigde de signeersessie van de Meilandjes in Zwolle geannuleerd te worden vanwege de binnengekomen bedreigingen. “Op de dag dat Erica haar boeken zou signeren, kreeg ik een telefoontje van de boekhandel dat er allerlei bedreigingen waren binnengekomen”, vertelt de biograaf aan weekblad Party.

Ondanks het dreigende gevaar werd op het laatste moment besloten om de sessie toch door te laten gaan, aangezien de Meilandjes al onderweg waren naar de locatie. Er werd wel extra beveiliging ingeschakeld en de politie werd geïnformeerd.

Hoewel de Meilandjes zelf niet direct onveiligheid ervoeren, voelde Jan Dijkgraaf zich verantwoordelijk voor hun veiligheid. “Ik voelde me als het ware verantwoordelijk voor hun veiligheid, terwijl ze zelf niet beseften dat ze mogelijk gevaar liepen”, legt hij uit.

Ondertussen is er ook kritiek ontstaan rondom de aankondiging van een ‘besloten fandag’ die de Meilandjes organiseren. Op deze dag zullen Martien, Erica en Maxime aanwezig zijn op een geheime locatie waar 450 fans een bijzondere middag zullen beleven. Hoewel de hapjes gratis zijn, is de toegang tot het evenement niet gratis. Dit heeft voor verontwaardiging gezorgd bij veel fans, die het betreuren dat ze moeten betalen om hun idolen te ontmoeten. De reacties op social media liegen er niet om.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De meilandjes zijn allemaal oplichters en aandacht trekkers
En politie doet even hard mee de mafklapers van Nederland helaas

het word tijd dat de Meilandjes aangepakt worden zijn allemaal geldwolven en schreeuwers hapjes gratis maar wel intree betalen nou dat is puur oplichting ze moeten eens goed op de bek gaan met al die uitlatingen die ze doen over andere personen

“hapjes gratis maar wel intree betalen nou dat is puur oplichting ”

Nee hoor, dat is gewoon gebruik maken van de domheid van het volk wat daar intrapt.
Net als die BN’ers die vijf T-shirts bij AliExpress bestellen voor € 19,95 (dus € 4 inkoop)
en die voor € 49,95 op hun eigen webshop te koop aanbieden.
Nog zat mensen in Nederland te vinden die dat doen.