Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tino Martin’s carrière verwoest na heftige bekentenis


Het lijkt erop dat zanger Tino Martin in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen door zijn verwoestende drankverslaving. Ondanks eerdere beloftes om clean te blijven, zijn recente gebeurtenissen een pijnlijke herinnering aan zijn voortdurende strijd.

Onlangs werden schokkende beelden onthuld van Tino tijdens een optreden op het Total Loss Festival, waar hij duidelijk weer te diep in het glas heeft gekeken. Het is duidelijk dat zijn verslaving nog steeds een grote impact op zijn leven heeft.

Dit is echter niet de eerste keer dat Tino’s alcoholprobleem voor problemen zorgt. Een paar maanden geleden werd hij betrapt op een besloten 25-jarig huwelijksfeest, waar hij naar verluidt al voor zijn optreden stevig aan de drank zat. Dit roept vragen op over zijn vermogen om zijn verplichtingen na te komen en zijn fans een kwalitatief optreden te bieden.

En alsof dat nog niet genoeg was, heeft Tino onlangs opnieuw een blamage meegemaakt tijdens een bedrijfsfeest. Ondanks een hoge betaling van 15.000 euro, bleek hij totaal onbekwaam om op te treden vanwege zijn overmatig alcoholgebruik. De eigenaresse van het bedrijf eist nu terecht haar geld terug en is woedend over de vertoning die ze heeft moeten doorstaan.

Nu blijkt Tino net als André Hazes een documentaire te hebben gemaakt over zijn verslaving. In de docu die binnenkort bij Videoland te zien is wordt Tino’s drankprobleem eindelijk openlijk besproken. Zijn vriendin Kimberly speelt hierin een belangrijke rol en geeft inzicht in de duistere strijd die ze dagelijks doormaken. Ze onthult dat de drank overal aanwezig is in Tino’s leven en dat het een voortdurende valkuil vormt.

Deze schokkende onthullingen werpen ook een schaduw op Tino’s eerdere ontkenningen van zijn alcoholgebruik. Vorig jaar ontstond er veel kritiek op zijn optredens, waarbij hij volgens velen dronken en buiten adem op het podium verscheen. Hoewel hij toen alles ontkende, heeft goede vriend Dries Roelvink later toegegeven dat Tino inderdaad regelmatig te diep in het glas kijkt.

Het lijkt erop dat Tino’s drankprobleem steeds ernstiger wordt en verwoestende gevolgen heeft voor zijn carrière en persoonlijke leven. Het is hoog tijd dat hij zijn verslaving serieus neemt en de nodige stappen onderneemt om zijn leven opnieuw op de rails te krijgen voordat het te laat is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Slappeling met zijn gezuip!!! (en ws coke)
Ga in therapie en het gemis van je zus verwerken etc.
Je volzuipen x op x lost ook niks op.
Snap niet dat je bijdehante vriendin je niet naar een afkickkliniek stuurt.
Da maar even 2 maanden geen inkomsten. Je bent inmiddels al miljonair. Dus kan best wel even eruit voor een break.