Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia schokt de koninklijke familie met haar onthulling


Het Koninklijk Huis staat opnieuw in de schijnwerpers, dit keer vanwege een opmerkelijke onthulling van prinses Alexia. Tijdens het halfjaarlijkse persmomentje, waar de pers de kans kreeg om foto’s te maken en enkele vragen te stellen, liet de jonge prinses weten dat ze een tussenjaar neemt. Met haar net bereikte 18-jarige leeftijd gaf ze aan dat ze de afgelopen twee jaar zware tijden heeft doorgemaakt.

Hoewel prinses Amalia al geruime tijd te maken heeft met bedreigingen en zelfs moest onderduiken, was het opvallend dat Alexia aangaf zelf ook met iets te worstelen. Terwijl ze verklaarde haar zus te steunen en te begrijpen dat ze niet elke dag met een glimlach kan rondlopen in dezelfde situatie, leek er duidelijk meer aan de hand te zijn met Alexia zelf.

In haar verklaring gaf Alexia aan dat de afgelopen twee jaar voornamelijk bestonden uit een verblijf op een exclusieve privékostschool in het buitenland. Deze periode had een grote impact op haar leven en ze voelde zichzelf een beetje verloren en is zichzelf kwijtgeraakt. Om weer in contact te komen met haar ware ik, heeft ze besloten om te reizen en andere activiteiten te ondernemen.

Hoewel de exacte aard van de problemen waarmee Alexia kampt niet duidelijk is, is het een opmerkelijke uitspraak die vragen oproept. Is er meer aan de hand in de koninklijke familie dan dat we aan de oppervlakte zien? Het heeft er alle schijn van dat Alexia en Amalia er mentaal helemaal doorheen zitten.

Wellicht is het tijd voor koning Willem-Alexander om zijn dochters nog beter te beschermen en de druk van het koningschap te heroverwegen en het sprookje op te doeken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

het hele Land is geschokt .
Ze gaat lummelen en haar Zelf ontdekken.
Het wordt toch geen Prinses Irene die tegen bomen aan zit te praten .
En al de mindere inkomens maar inleveren voor deze familie en club .

Kan alleen maar zeggen dat ik niets anders had verwacht, zichzelf ontdekken, meid kijk in de spiegel. En wie gaat dat lummel jaar betalen?, hopelijk wij niet, maar dat merken we op Prinsjesdag wel weer.

Nou Simon ga er maar vanuit dat wij dat betalen.

Helaas wel.

Luxe hoor jaartje relaxen in je hangmat en ‘wat werken’ jaajaa!
Heerlijk hoor. Studie Italië zal wel door pa&ma betaald worden.
En miljoentje in je zak als je 18 wordt van oma Bea, net als alle andere kleinkinderen.
Mooi leventje!

Bij de gewone mens is het studie afronden & direct werken tot aan je 67e.
Jaartje lummelen heb je dan niet eens gekd voor & voor school in Italië ook niet.
Mooie voorbereiding meid op levenslang chillen. ☘☘☘