Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat niet goed met Bridget Maasland


Bridget Maasland, de voormalige partner van André Hazes en Johnny de Mol, heeft op Instagram een emotionele boodschap gedeeld over haar mentale gezondheid. Ondanks eerdere openhartigheid over haar donkere gedachten tijdens haar scheiding en relatie met André Hazes, blijft Bridget kampen met depressieve gedachten en mentale problemen. Ze geeft toe dat ze vaak een masker draagt en zichzelf als perfectionist voordoet, maar zodra ze alleen thuis is en haar zoontje bij zijn vader is, stort ze in en huilt ze onophoudelijk. Bridget voelt zich niet meer zichzelf en durft haar kwetsbaarheid niet te tonen aan anderen, wat haar mentaal uitput en naar een dieptepunt brengt.

Met het delen van haar moeilijke momenten hoopt Bridget anderen te helpen, maar ook om zichzelf te laten zien dat ze niet langer de rol van de perfectionist hoeft te spelen. In haar eigen woorden zegt Bridget: “Jantje lacht Jantje huilt.”

Hoewel Bridget recentelijk veel leuke dingen heeft mogen doen, zoals het interviewen van Harrison Ford en een fotoshoot voor 100%NL Magazine, en ondanks het feit dat haar zoon Mees het goed doet en overgaat naar de vierde klas, heeft ze toch een zware week gehad op mentaal gebied. Ze voelde zich leeg, angstig, paniekerig en bang. Het voelt alsof het universum haar telkens opnieuw test. Het dragen van haar beschermende masker en het spelen van de perfecte rol is vermoeiend. Niets is wat het lijkt.

Bridget hoopt dat zelfs als er maar één persoon is die haar bericht leest en zich gesteund voelt bij het idee dat het oké is om je kwetsbare kant te tonen, het de moeite waard is. Ze spreekt vanuit haar eigen ervaring en benadrukt dat deze periodes van intense gevoelens uiteindelijk voorbijgaan. Hoewel niet voor altijd, bestaat de hoop dat ze in de toekomst minder frequent zullen voorkomen. Bridget wil duidelijk maken dat niemand alleen staat in zijn of haar strijd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik wens bridget alle goeds.
Vindt het altijd leuk om haar te zien

Niet om lelijk te doen maar kan ze niet beter hulp gaan zoeken . Een proffessional weet misschien wat ze wel of niet kan/moet doen.

geen medelijden met die groot bek

Denk dat ze gewoon in de overgang is. Wel een leuke vrouw.

Hulp zoeken werkt in ieder geval niet op social media, daarvoor kan ze beter bij de medische wereld zijn. Dit is aandacht trekken.

Hopelijk kan ze door statiegeldflessen te zoeken .blijven wonen in haar huis.