Het laatste showbizz nieuws

Frans Bauer, Shownieuws

Dramatische gebeurtenis: Frans Bauer smeekt om hulp


Het was een angstig moment voor zanger Frans Bauer toen hij afgelopen zaterdag zijn vrouw Mariska uit het oog verloor tijdens een gezellig dagje shoppen. In een Twitterbericht smeekt hij zijn volgers om hulp bij de zoektocht naar zijn geliefde.

Op het sociale media-platform deelde Frans een video waarin hij wanhopig door een kledingzaak struint, terwijl hij achter elk kledingrek en hoekje speurt naar zijn vermiste echtgenote. “Maris, waar ben je?” roept hij vertwijfeld uit. “Help!! Als je gaat winkelen met je vrouw…”, schrijft de zanger in het bijschrift, gevolgd door de hashtag #vrouwendingen.

Al snel beseft Frans dat er iets niet klopt. “Foute boel, mensen. Een kledingzaak en geen spoor van mijn vrouw. Dit voorspelt niet veel goeds”, verklaart hij bezorgd.

Gelukkig stromen de tips van behulpzame volgers al snel binnen. “Ze zou zich wellicht in een pashokje kunnen bevinden”, reageert een oplettende Twitter-gebruiker. Een andere volger oppert: “Ik zou de koffiehoek eens goed doorzoeken.”

Met de steun van zijn fans hoopt Frans Bauer snel zijn Mariska terug te vinden en deze benauwende situatie tot een goed einde te brengen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een zeik verhaal.Heeft Franske zijn Maris toch nog gevonden

Geef er gewoon een TAG Frans je weet wel zo ding waar je kan zien via je smartphone waar Ze is .
Krijgen dementerenden ook hopelijk is Mariska al niet zo ver Frans ?????