Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Bizar: Nicol Kremers heeft nu relatie met deze bn’er


De liefdesperikelen van Nicol Kremers, de voormalige partner van Peter Gillis, blijven de gemoederen bezighouden. Het lijkt erop dat Nicol opnieuw de liefde heeft gevonden en dit keer heeft ze haar oog laten vallen op niemand minder dan Martijn Prins, een bekend gezicht voor de fans van het populaire programma Married at First Sight. Na haar mislukte relatie met een Spanjaard lijkt Nicol nu de spanning op te zoeken met Martijn.

Het gerucht gaat dat Nicol en Martijn samen zijn gespot en de vonken zouden er duidelijk vanaf vliegen. Martijn deelde zelfs een foto op social media met een veelzeggende tekst: “Negatief + negatief wordt gezegd dat het weer negatief is. Maar dat klopt dus niet, deze chemische reactie is gruwelijk positief. Deze Nicolle vind ik dus erg leuk!” Dit heeft de speculaties over een mogelijke relatie tussen de twee alleen maar aangewakkerd.

Opvallend is dat Nicol wederom kiest voor een oudere man, aangezien Martijn zo’n 17 jaar ouder is dan zij. Sinds haar breuk met Peter lijkt Nicol al heel wat mannen de revue te laten passeren.

De vraag blijft echter of deze nieuwe liefdesrelatie stand zal houden of dat het slechts een kortstondige affaire is. Nicol heeft immers al een reputatie opgebouwd van het verslinden van mannen sinds haar breuk met Peter. Voor nu kunnen we alleen maar afwachten en hopen dat Nicol gelukkig zal zijn met haar keuze voor Martijn Prins.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zielig stel

Deze kan volgens mij in ieder geval zijn eigen veters strikken en waarschijnlijk verder alles wat Wammes Waggel niet kan of wil doen.

Ja Tis natuurlijk ook een topvrouw natuurlijk .Ook zakelijk geweldige carrière bij only fans .Als je een afgelikte boterham lekker vind vooral doen Martijn.

Nieuw programma: boer zoekt hoer 🙈
Die afgelikte boterham laat zich wel kennen zo.
Steeds meer voer voor jeugdzorg, goed bezig Nicole !!!
Kinderen zijn weer de dupe.