Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Willem-Alexander doet heftige onthulling over traumatische ervaring


Onze koning Willem-Alexander heeft in een onthullend interview laten weten hoe hij zich eenzaam voelde tijdens zijn jeugdjaren. Toen hij als jonge prins van Baarn naar Den Haag moest verhuizen, voelde hij zich onbegrepen en alleen. “Ik werd op school gepest en de leerkrachten waren extra hard voor mij”, vertelt hij openhartig in de podcast ‘Door de ogen van de koning’.

De leerlingen pestten hem en de leerkrachten behandelden hem extra hard vanwege zijn status als kroonprins. “Het was best wel traumatisch”, zegt Willem-Alexander. “Ik miste de gezelligheid van Drakensteyn waar we met het gezin leefden”, vervolgt hij. “En in één keer moesten we naar Den Haag. Een andere school, alles was anders.”

Willem-Alexander vreesde dan ook dat zijn eigen dochters hetzelfde lot zouden ondergaan toen hij met zijn gezin verhuisde naar Paleis Huis ten Bosch. Maar tot zijn verbazing was het één groot feest. “Ze woonden dichter bij school, konden van het paleis rechtstreeks de stad in fietsen en Amalia, Alexia en Ariane genoten van de vrijheid die ze hadden”, aldus de koning.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties