Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

‘Fout vriendje’ Jake Paul brengt Jutta Leerdam in erge problemen


Youtuber Jake Paul heeft sinds kort een relatie met de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam. Hoewel de twee tortelduifjes regelmatig hun liefde delen op social media, zijn er veel fans die zich zorgen maken over Jutta’s keuze voor Jake als vriendje. Zij zien Jake als een beruchte bad boy, die in het verleden drugs en alcoholproblemen had en er niet voor terugdeinst om de regels te overtreden.

Jake Paul staat op 5 augustus weer in d ring en moet dan boksen tegen Nate Diaz. In een in een video met het sportstreamingbedrijf DAZN heeft Jake openlijk gesproken over zijn heftige verleden met drugs, alcohol en wilde feestjes in Los Angeles. “Ik was mezelf niet”, zegt hij. “Maar toen verscheen boksen plots op mijn radar en dat was mijn redding.”

Het lijkt erop dat boksen hem niet alleen heeft geholpen om zijn verslavingen te overwinnen, maar ook om zijn agressieve kant te kanaliseren. “Er zit inderdaad een probleemkind in me. En die wil slechte dingen doen”, geeft hij toe. Maar volgens Jake heeft iedereen een verleden en hij schaamt zich er niet voor om erover te praten.

Met zijn bokscarrière gaat het in ieder geval als een trein. Zijn fans zijn niet alleen onder de indruk van zijn moves in de ring, maar ook van zijn ambitie om ooit scheidsrechter te worden. “Grappig toch? Als ik in de ring sta als een ref!”, lacht Jake. Wat de toekomst ook brengt, één ding is zeker Jutta Leerdam gaat met een badboy.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties