Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Horrorpension Meilandjes ligt naast begraafplaats en dat zorgt voor veel problemen


De Meilandjes zijn druk bezig met het opknappen van hun pension Code Rosé, maar het lijkt erop dat het pand nu al voor problemen zorgt. Ondanks dat het pension nog niet af is, kunnen gasten al een kamer boeken. “Wij zijn nog volop aan het verbouwen om Code Rosé waanzinnig mooi te maken”, aldus de website. “Hierdoor kunnen wij helaas nog geen inkijk geven in het pension of de kamers. Wel kunt u alvast reserveren.”

Maar er zijn een aantal obstakels die het runnen van het pension lastig kunnen maken. Het pension ligt naast een begraafplaats, wat betekent dat er niet genoeg parkeerplekken zijn voor de gasten als er een begrafenis plaatsvindt. “Als we een begrafenis hebben en er staan veel auto’s van de familie Meiland of hun gasten of werklieden, dan wordt het parkeren een probleem”, vertelt beheerder Ben van der Zalm van de gemeentelijke begraafplaats aan de Story.

Bovendien geldt er een klusverbod voor de Meilandjes tijdens uitvaarten. “Als er een uitvaart is en er wordt geklust, dan lopen we er even naartoe en houden ze op”, legt hij uit. “We hebben goed contact met Erica. Er was onlangs een aannemer bezig met sloopwerkzaamheden en toen is die man daar op ons verzoek ook even mee gestopt tot de begrafenis voorbij was.”

Het lijkt erop dat de Meilandjes hun handen vol hebben aan het runnen van het pension en het omgaan met de beperkingen die gepaard gaan met de locatie naast de begraafplaats. Zullen ze erin slagen om Code Rosé tot een groot succes te maken?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die zorgen er met hun gegil er nog voor dat zelfs de doden willen verhuizen.

Of ze nemen in hun laatste wil op, dat ze daar absoluut niet begraven willen worden omdat voor altijd rust willen hebben. 😉