Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Geheim onthuld: Maxime Meiland slikt al jaren antidepressiva


Maxime Meiland heeft een heftige onthulling gedaan over haar mentale gezondheid. De 27-jarige blondine blijkt sinds enkele jaren zware antidepressiva te slikken, zo vertelt ze in een interview met Grazia.

Volgens Maxime is depressiviteit een bekend verschijnsel binnen haar familie en mist ze een stofje in haar lichaam waardoor ze snel heel down raakt. “Ik heb de dosis na de geboorte van Vivé via mijn huisarts opgehoogd, omdat ik voelde dat het niet goed ging. Ik ben van mezelf heel sterk, maar soms is het gewoon too much met al het werk en twee kleine kinderen’’, aldus Maxime.

Hoewel de realityster zich in haar tienerjaren ‘extreem slecht’ voelde, is ze dankzij de medicatie een stuk stabieler geworden. “En als Vivé ouder is, wil ik de medicatie wel weer afbouwen. Maar op dit moment helpt het mij om wat meer rust in mijn hoofd te krijgen”, aldus Maxime.

Maxime is niet de enige jonge ouder die worstelt met haar mentale gezondheid. Ze hoopt met haar openhartige verhaal anderen te inspireren om ook hulp te zoeken. “Dit is niet iets om me voor te schamen. Ik ben niet de enige, er zijn veel jonge ouders die zich zo voelen’’, vertelt ze aan Grazia.

Maxime heeft momenteel haar handen vol aan haar gezin en haar werk, maar sluit een derde kindje niet uit. “Ik heb eigenlijk helemaal geen wensen meer. Misschien dat ik ooit nog een derde kind wil, maar voor nu vinden we het eigenlijk wel goed zo, want het is best druk. Die drukte is het enige waar ik soms moeite mee heb, maar verder ben ik een heel gelukkig en tevreden mens!’’

Zou dit dan een verklaring kunnen zijn voor Maxime haar geschreeuw en verwaand gedrag in Chateau Meiland?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is helemaal geen geheim, stond al in het boek van die gillende keukenmeid Martien.

Misschien moet Maxime maar gewoon in de luwte gaan leven. Want anti depressievia zijn geen snoepjes. En vooral niet aan een derde kind beginnen. Want die medicatie lijkt me niet heel gezond voor het ongeboren kind. En anders moet ze na de derde weer de medicatie verhogen.

Dat je een ‘stofje’ kan missen in je hersenen wordt inderdaad beweerd maar dat is niet waar.
Als je eenmaal aan de anti-depressiva zit kan je er niet meer vanaf komen omdat AD erg verslavend is. Je zal het dus door moeten slikken anders krijg je afkick verschijnselen en die zijn niet mis! Ik ben ervaringsdeskundige daarom kan ik dit zeggen.