Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

SBS verrast iedereen met nieuwe vervangers voor Johan Derksen


De zomerstop van Veronica Inside komt er weer aan en dat betekent dat Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen binnenkort niet meer dagelijks op televisie te zien zullen zijn. Fans van het programma moeten dus nog even genieten van de laatste uitzendingen voordat de mannen genieten van een welverdiende vakantie. Maar niet getreurd, er is goed nieuws!

Het programma zal tijdens de zomerstop niet van de buis verdwijnen, maar wordt tijdelijk vervangen door twee andere mediavrienden. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman zullen het stokje overnemen en een tijdelijk programma presenteren. De twee heren hebben al eerder samengewerkt aan het programma Media Inside, waarin ze kritisch naar de media keken.

De keuze voor Van Roosmalen en Groenteman als vervangers komt als een totale verrassing voor Johan Derksen. Hij ziet het echter wel zitten en heeft zelfs eerder voorgesteld om de twee heren al eerder in te zetten voor een talkshow. Destijds waren ze echter niet passend voor SBS 6, maar nu zijn ze dat blijkbaar wel.

De heren van Veronica Inside hebben recentelijk hun contract bij Talpa verlengd, waardoor ze nog jaren op de buis te zien zullen zijn. Ze verdienen hiermee naar verluidt tussen de 1 en 1,2 miljoen euro. Fans hoeven zich dus geen zorgen te maken over het voortbestaan van het programma en kunnen de mannen binnenkort gewoon weer terugzien op televisie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het waar is dan heeft Amalia groot gelijk, daar kan ze zichzelf zijn, zonder bedreigd te worden.

Ze heeft groot gelijkSorry waarom moeten ze alles bekritiseren. Echt Hollanders. Ze moeten wel studeren of wat leren dat hebben mijn 3 dochters ook gedaan.Daar hebben ze nu heel wat aan.Ariane naar Italië heelijk voor die meiden.Veel geluk alle 3.