Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Peter Gillis vreest voor zijn eigen veiligheid en neemt bizarre maatregelen


Het lijkt erop dat de problemen zich opstapelen voor realityster Peter Gillis. Na maar liefst 10 aangiftes wegens bedreiging en mishandeling door zijn ex Nicol Kremers, staat hij binnenkort voor de rechter. En als hij veroordeeld wordt, kan dat wel eens het einde betekenen van de populaire show ‘Massa is Kassa’.

Terwijl Petertje momenteel in Italië geniet van een vakantie met zijn huidige vriendin Wendy, filmt een camera ploeg alles voor een mogelijk nieuw seizoen van de show. Maar of dat er ooit zal komen, hangt af van de uitspraak van de rechter.

Ondanks dat Peter een bedreiging lijkt voor de vrouwtjes, heeft hij duidelijk geen risico genomen als het om zijn eigen veiligheid gaat. Na de gewelddadige overal waar zijn zoon Mark slachtoffer van was, heeft Peter zijn huis grondig beveiligd. In een recent interview met Call Granny onthulde hij: “Mijn huis heeft kogelvrij glas van de vorige eigenaar en mijn Rolls Royce heb ik deels gekozen voor veiligheid. Met alle afgunst in de wereld wil ik in een veilige auto zitten.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Peter gaat binnenkort onder in de massa zonder kassa.

door oplichting kan je dat doen maar de ficus en de banken zitten heb zijn hielen dus zal hij wel een behoorlijke straf krijgen dat we die vet lap verloppig kwijt

Ik zag dat eind van de laatste aflevering, die verhuizing.
Die Mark is ook een kwal, maar die rotkop liet goed zien hoeveel hij om zijn zoon geeft zeg.
Hij riep continu om Mark, om gek van te worden.
En dat gelik met die Wendy, hij gaf haar ook al een sneer.
Dat beloofd nog wat als het mooie er af is met haar.
Klappen krijgen net als Nicole.
Maar dat is een fake relatie volgens mij.
Hopelijk gaat hij met 🤬 schulden ten onder.

Dat jullie er zo over kunnen praten voel ik afgunst maar we kijken wel er zijn nog veel zenders of leven jullie nog een in 1965 toen we nog 3 zenders hadden en zwart wit tv nee toch je hoef niet te kijken toch kijken om dat je nieuwsgierig bent

Is dat die vorige eigenaar die vermoord is en de Rolls dat is een denkt hij status symbool, wat een lachertje.

Die vieze vetzak dan wel plofkop heeft ook weer aandacht tekort
Van mij mag ze hem onder handen nemen