Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Prinses Alexia onder vuur: ‘Lippen opgespoten en arrogant gedrag’ veroorzaken een rel


prinses-Alexia

Terwijl Prinses Alexia die recentelijk de volwassen leeftijd van 18 jaar bereikte voor het eerst als volwassene deelnam aan Koningsdag stond ze volop in de schijnwerpers van de media. Nu ze officieel volwassen is schromen journalisten niet langer om haar stevig aan de tand te voelen wat resulteert in een vloedgolf aan kritiek op sociale media.

Tijdens de festiviteiten waarbij de koninklijke familie traditioneel in het middelpunt van de belangstelling staat werd Alexia bestookt met vragen. Als middelste prinses en nog relatief onervaren met de pers was haar onzekerheid zichtbaar. De vele camera’s die op haar gericht stonden leidden tot nerveuze ‘uhh’s’ wat veelal als begrijpelijk wordt gezien gezien haar jonge leeftijd en onervarenheid.

Echter op het platform X/Twitter is de toon een stuk minder vergevingsgezind. Gebruikers laten zich ongenadig uit over haar optreden. Yitzhak Cohen uitte scherpe kritiek op haar uiterlijk en houding: “Zowel in uiterlijk als in gedrag. Gezicht en vooral lippen lijkt aan gesleuteld te zijn en qua karakter totaal ongeïnteresseerd en erg uit de hoogte. Bah!” Mies voegde toe: “Misschien is hier al veel over gezegd, zie het nu pas, maar laat ik diplomatiek zeggen dat Alexia geen hoogvlieger is omg.”

Een andere stem op sociale media beschreef de situatie van Alexia als volgt: “Nou daar loop je dan, daar sta je dan. Zoekend naar een pose, zoekend naar woorden. Zoekend dus. En op X: arrogant, verveeld, geen zin, lege bovenkamer, depressief, stoned, anti depressiva. Hoop dat ze dit riool niet leest. Je zou van minder depressief worden.”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat zielig van die Zitzak Cohen, zoveel commentaar. Aandacht tekort meneer zitzak. Wat een lef om zo een jong meisje aan te vallen. Ik ben geen fan van het koningshuis maar om dit te schrijven vind ik een beetje laf.