Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee de sjaak door wangedrag bij Vandaag Inside


Het lijkt erop dat schrijfster en opiniemaker Stella Bergsma een beetje geobsedeerd is door het idee om nogmaals te gast te zijn in het populaire praatprogramma Vandaag Inside. Elke week roept ze in verschillende interviews dat ze zo graag nog eens uitgenodigd wil worden door de presentatoren, maar deze verlangens lijken te worden overschaduwd door haar eigen zelfoverschatting. Toch heeft Stella in een recente podcast met Mischa Blok openhartig gesproken over een onaangename ervaring die ze had bij het praatprogramma Veronica Inside.

Tijdens haar optreden bij VI, had Stella zich voorgenomen om het niet over VI te hebben. Echter, werd ze geïntimideerd en voelde ze zich verschrikkelijk voor het blok gezet door de presentatoren en in het bijzonder door Wilfred Genee. Ze vertelt: “Toen keken ze allemaal naar me en toen hadden ze al gezegd: ‘als vrouw’, wat ik al raar vond. Ik dacht: hoezo als vrouw? Je hebt gewoon een mening daarover of niet? Daar wilde ik al iets op zeggen. En toen dacht ik: wat wil ik nou eigenlijk zeggen over die Poetin? En toen was ik zo… Toen keken ze allemaal naar me.”

Stella voelde zich geïntimideerd en kon niet goed uit de hoek komen. Dit leidde tot faalangst en een gevoel van zwakte. Ze vervolgt: “Ik vond het moment dat het gebeurde niet fijn, hoewel ze er allemaal overheen lulden en zeiden van: ‘Nou, je hebt zeker te veel gedronken enzo.’ Waarop ik weer dacht van: Jezus, dat moet Johan Derksen zeggen, die lult alleen maar hele rare dingen over Baudet enzo. Maar dat zei ik ook weer niet. Dus ik baalde op het moment van mezelf.”

Deze ervaring heeft Stella duidelijk geraakt en ze beschrijft de sfeer van het programma als een “onveilige plek”. Toch geeft ze aan dat ze het nog steeds graag zou willen proberen, vanwege haar ideaal om met elkaar te kunnen praten, zelfs als men van mening verschilt. Stella geeft aan dat ze zelfs vrienden zou willen zijn met de presentatoren: “Ik wil daar meer vrouwen hebben met een sterke persoonlijkheid en met een beetje mening. En ik wil eigenlijk ook gewoon vrienden met ze zijn. Het is ook een soort kinderachtig, een kindergevoel van: waarom mag ik er niet bij? Ik heb hier zelfs een gedicht over geschreven.”

Het lijkt erop dat Stella haar gevoelens over VI en haar verlangens om erbij te horen niet kan loslaten, en ze maakt zich zorgen over hoe haar verlangens worden ontvangen door de media. “Wat ik ook wel weer treurig vind, want nu heb ik het er dus weer over. En als iemand dat weer hoort, dan gaat Angela de Jong er weer een column over schrijven en dan gaan mensen in een shownieuwsprogramma weer zeggen: ‘Ze wil er zo graag bij, ze wil er zo graag bij

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

OMG,
Hey Stella, aandacht nodig ?
“Achteraan sluiten” zou ik zeggen, bij de Meilandjes, Gillis, Hazes, Westenberg en Gordon.