Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard barst in janken uit live op de televisie


Patty Brard en haar dochter Priscilla Nasi hebben jarenlang een moeizame relatie gehad, maar nu lijkt alles weer koek en ei te zijn. De twee zijn sinds drie jaar weer herenigd en hebben hun band weer hersteld. Volgens Patty kwam de hereniging tot stand in het appartement van niemand minder dan Evert Santegoeds.

Priscilla werkt momenteel bij Dierenopvang Amsterdam en dat vindt Patty fantastisch. “Het is mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelt, eerst als vrijwilliger en nu heeft ze er een vaste betrekking. We zijn ook bezig met het opzetten van een sieradenlijn samen. Het is zo leuk om met je dochter te werken. Ik ben dol op haar en het geeft me een goed excuus om samen tijd door te brengen”, zegt Patty enthousiast in Koffietijd.

Maar hoe verloopt hun contact eigenlijk? “In het begin wilden we alle tijd die we hadden gemist met elkaar inhalen. Maar dat was beklemmend voor Priscilla. Ik moest leren loslaten en zij moest wennen aan een bemoeial in haar leven natuurlijk”, vertelt Patty lachend.

Patty is ontzettend blij dat ze weer contact hebben en haar dochter stuurt haar zelfs dagelijks appjes. “Dat maakt me zo gelukkig. We hebben zelfs een verrassing voor je”, zegt Quinty Trustfull, die Patty tot tranen brengt met een videoboodschap van Priscilla. “Ik ben heel erg trots op je en alles wat je bereikt hebt”, aldus Priscilla.

Patty is duidelijk ontroerd door de lieve woorden van haar dochter. “Dit is verschrikkelijk, ik ben aan het huilen. Mijn make-up!” zegt Patty met een lach en een traan. Het is duidelijk dat de twee weer helemaal on speaking terms zijn en genieten van elkaars gezelschap en samenwerking.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties