Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard beschuldigd van smerige praktijken door niemand minder dan Patricia Paay


Sensatie in showbizzland! Er gaat een groot schandaal over BN’er Patty Brard rond en niemand minder dan Yvonne Coldeweijer heeft het sappige verhaal. Volgens haar heeft Patty iets geflikt bij een collega-beroemdheid en weet de flamboyante diva precies wat er is gebeurd. Zelf blijft Patty stil over de geruchten, maar volgens showkenner Evert Santegoeds is ze zich van geen kwaad bewust. Ook haar voormalige tv-maatje Gordon heeft er niks mee te maken, aldus Yvonne.

Wat heeft Patty op haar kerfstok en wie is het slachtoffer? Yvonne lijkt te hinten naar de mogelijke betrokkenheid van Paay: “Ik ga er niet overheen pissen”, zegt ze in haar podcast.

Maar er zijn meer mogelijke redenen voor de vermeende ruzie tussen de dames. Een tijdje terug kwam er een pikant filmpje van Paay uit, waarop Patty deze gretig deelde met anderen. Dit schoot bij Patricia in het verkeerde keelgat en ze verdenkt Patty ervan dat zij als eerste het filmpje heeft verspreid. Patty ontkent deze beschuldiging en zegt dat zij en Patricia elkaar al jaren kennen en op goede voet staan.

Het is dus nog onduidelijk waar de ruzie tussen Patty en Patricia precies over gaat. Maar volgens Patty hebben de twee helemaal geen ruzie en hebben ze recent vrede gesloten op een feestje van Gordon, waarbij ze het onder andere hadden over kunstheupen, plastische chirurgie, tv-directeuren en hun gezamenlijke carrière. Of dit een teken is van echte verzoening of slechts een staakt-het-vuren, is nog niet bekend. We wachten met spanning af op de onthullingen die Yvonne binnenkort doet over Patty.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Boeiend ….. Maar niet heus.. Die Paay vertelt sowieso de ene leugen na de andere dus who cares ??