Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gordon haalt keihard uit naar zijn voormalige vriend Gerard Joling


Gordon heeft zijn hart gelucht over zijn vriendschap met Gerard Joling in een recente aflevering van de podcast Doorzetters. Het succesvolle tv-programma Joling & Gordon over de Vloer, dat ze samen maakten, blijkt nog steeds een gevoelige snaar te raken bij Gordon. Hij bekent dat hij af en toe heimwee heeft naar die tijd en dat hij Gerard soms nog mist. “Weet je hoeveel succes wij hadden? Weet je hoeveel we gelachen hebben? Hij realiseert zich half niet hoeveel succes wij hebben gehad.”

Maar er blijkt ook nogal wat oud zeer te zijn tussen de twee. Zo was Gordon diep teleurgesteld toen hij las dat Gerard niet van plan was om naar zijn bruiloft te komen. In een artikel in De Telegraaf of het AD had Gerard gezegd: “Nee hoor, naar de bruiloft van Gordon kom ik niet. Ik ga nog liever naar een begrafenis. Ach, dat wordt helemaal niks!” Dit kwetste Gordon enorm en hij vertelt dat het zoveel pijn deed. Hun relatie is hierdoor flink beschadigd geraakt.

Toch laat Gordon zien dat hij een groot hart heeft en dat hij zijn vriend niet haat. “Ik ben iemand die nooit haat zal dragen. Haat is geen optie bij mij. Je zal ook nooit boos moeten blijven voor de rest van je leven, dat was ik ook niet.” Hij stuurt zelfs nog bloemen naar Gerard bij het overlijden van zijn moeder, terwijl Gerard dat niet deed toen Gordons moeder overleed. Het lijkt er echter op dat de vriendschap niet meer te redden valt. Gordon geeft aan dat hij geen behoefte meer heeft om contact te hebben met Gerard en dat hij hem niet meer wil bellen of appen. “Nee, ik zou dat niet meer willen”, zegt hij resoluut.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gordon is zielig en zwakzinnige die denkt dat hij altijd gelijk heeft en is een aandacht trekker

Gordon houdt eens op met je zelfmedelijden naar buiten te brengen.
Gerard Joling is nu weer het pispaaltje bij jou ,wie is de volgende? Blijf in Dubai dan heeft NL rust

Die borderliner haal tuit naar iedereen die het niet met hem eens is, wanneer leert die eens om die klep dicht te houden.

Kijken jullie beiden eens in de spiegel en oordeel naderhand

Zonder Geer is Goor nix😂😂😂
Zielige desperado borderliner met narcistische trekjes.

Ik denk niet dat Gordon borderline heeft maar een bipolaire stoornis heeft. Of te wel manisch depressief is. Hij heeft hoge toppen en een dag later weer een diep dal.
Ik ben geen arts, maar dat vermoed ik dat hij heeft.