Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rampzalig optreden van zangeres Maan: “Het kan niet valser!!”


Zangeres Maan gaf onlangs aan dat ze een pauze wilde nemen van de spotlights, maar nu lijkt het erop dat ze zichzelf niet aan deze belofte heeft gehouden. Tijdens Koningsdag verscheen ze vol zelfvertrouwen op het podium van radiozender 538 om haar hit Blijven Slapen te zingen, maar het resultaat was allesbehalve goed.

Maan werd bekend door haar deelname aan The Voice of Holland in 2016 en heeft sindsdien een aantal hits op haar naam staan. Maar haar optreden op Koningsdag was niet om over naar huis te schrijven.

Het publiek was niet mals voor Maan en liet zich luid en duidelijk horen op social media. Iemand op Twitter schreef: “Sorry Maan, maar je was echt super vals vandaag. Hopelijk kun je de volgende keer beter presteren.” Een ander voegde toe: “Ik ben altijd fan geweest van Maan, maar dit optreden was niet om aan te horen. Het was ronduit pijnlijk.”

Maan deelde zelf nog wel een foto van haar oranje outfit op Instagram voorafgaand aan haar optreden, maar dat mocht niet baten. Haar valse zang zorgde voor heel wat ophef en kritiek op social media.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties