Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan is compleet gestoord geworden


Zangeres Maan heeft nadat ze een hele rits met mannelijke bn’ers heeft afgewerkt nu al een tijdje een nieuw vriendje. Maan zou het hebben gedaan met onder andere  Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit.  Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Maar die wilde periode schijnt Maan achter zich te hebben gelaten. Haar nieuwe vriendje is namelijk Karel Gerlach de zanger van Goldband. De twee schijnen het goed naar hun zin te hebben. Karel liet laatst nog weten er helemaal klaar mee te zijn dat als hij geïnterviewd wordt het altijd over zijn liefje Maan gaat. In Trouw laat Karel weten dat sinds hij met Maan is het nog maar weinig over zijn muziek gaat en iedereen altijd wil weten hoe het met Maan gaat en hoe het tussen hem en Maan gaat.

Karel is dus nogal geïrriteerd dat Maan meer aandacht van de media krijgt dan hij met zijn band. Dat beloofd in ieder geval voor veel frictie te zorgen in de relatie. Tja Karel je kan natuurlijk ook gaan met een caissière van de Albert Heijn dan zal je alle aandacht krijgen of wellicht helemaal geen aandacht meer net zoals je dat niet kreeg voordat je met Maan ging. Het is Kareltje een beetje naar het hoofd gestegen.

Maar goed met Maan schijnt het ook niet helemaal lekker te gaan. Ze plaatste namelijk de onderstaande video online waarin ze nogal vreemd doet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties