Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Catherine Keyl is kapot van verdriet door enorm drama


Catherine Keyl is in diepe rouw na het verlies van haar voormalige partner, Peter Hawthorne. Hij overleed na een kort ziekbed in Zuid-Afrika. Catherine had tot op het laatste moment contact met hem. “Twee uur voor zijn dood sprak ik hem nog”, vertelt ze aan weekblad Story. Catherine en Peter hadden dertien jaar lang een relatie en hoewel ze drie jaar geleden uit elkaar gingen, waren ze nog altijd hecht bevriend.

Het nieuws van Peter’s plotselinge ziekte kwam als een schok voor Catherine. “Een paar weken geleden werd Peter plotseling ziek. We dachten aan een griepje, maar helaas bleek het om nierfalen te gaan.” Catherine had Peter in februari nog bezocht toen hij nog gezond was. “Hij was heel levendig, zoals ik hem kende.”

Catherine is dankbaar voor de manier waarop Peter’s einde is gekomen, maar ze zal hem ontzettend missen. Op de dag voor Pasen had ze nog contact met hem, maar op Eerste Paasdag was hij al niet meer aanspreekbaar. Uiteindelijk sprak ze hem twee uur voor zijn dood. “Dat is wat hij wilde”, aldus Catherine. Ze zal aanwezig zijn bij zijn afscheid in Zuid-Afrika. “Ik zal hem ontzettend missen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gecondoleerd Chatarine 🙏