Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Maxime Meiland in de wolken, dit enorme geldbedrag is op haar bankrekening gestort!


Erica Meiland heeft onlangs haar dochters Maxime en Montana een ongelooflijk bedrag geschonken. Maar waarom? Wat is er aan de hand in het leven van de Meilandjes?

Erica heeft altijd geweten hoe belangrijk familie is. Na het tragische verlies van haar vader, broer en zus op jonge leeftijd, waren haar dochters Maxime en Montana en kleindochters Claire en Vivé haar grootste geluk. Maar het verlies van haar 93-jarige moeder, Jenny Renkema, eind vorig jaar was een zware klap. Gelukkig kreeg Erica een flinke som geld uit de erfenis van haar moeder, en besloot ze dit te delen met haar familie.

“Martien en ik hebben onze kinderen daarvan beiden 100.000 euro geschonken. Wij hebben het niet direct nodig en de meiden hebben dure huizen gekocht, vandaar”, laat Erica weten in ene interview met de Story. Maar dat is niet alles. Erica’s enige overgebleven familielid aan haar moeders kant is nichtje Jirina, de dochter van haar overleden zus. Jirina heeft MS en wil niets met haar tante te maken hebben. Toch wilde Erica haar nichtje niet uitsluiten van de erfenis. “Het huis van mijn moeder is verkocht, de opbrengst daarvan is tussen Jirina en mij verdeeld,” vertelt Erica.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

het is te hopen dat de belastingdienst aan de deur komt bij die verwende trutten

Ik neem aan dat ook de familie Meiland gewoon belasting betalen. Ze hebben inmiddels allemaal een koopwoning, dus zullen ze ook wel gebruik maken van hypotheekaftrek. Ze zullen echt geen geld laten liggen, dus de belasting weet ze wel te vinden. Alleen mag je als ouders je kind tot een bepaald bedrag belastingvrij schenken. Ik weet niet hoe hoog dat bedrag is.

Die gaat echt over lijken voor geld.