Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland geeft huilend toe dat hij een drankprobleem heeft


Martien Meiland stopte begin dit jaar met drinken na langdurig te hebben ontkend dat hij een drankprobleem had. Zijn dochter Maxime onthulde in haar biografie dat het alcoholgebruik van haar vader ‘heel veel’ was en dat het tijdens opnames in Zweden voor het eerst ter sprake kwam. “Daardoor lieten we hem merken hoe erg wij daarmee zitten. Hij moet dan ook wel huilen, maar dan zegt hij uiteindelijk toch nog: ‘Ik weet wel dat ik te veel drink, maar mijn vader dronk sterke drank, dus op zich valt het bij mij nog wel mee.’ Dat is altijd zijn excuus,” aldus Maxime.

Martien geeft toe dat hij sinds hij is gestopt met drinken veel meer energie heeft. Hij drinkt alleen nog op speciale gelegenheden, zoals de boekpresentatie van zijn dochter. “Sinds ik niet meer drink, lig ik soms al om half negen in bed. Ik hoop dat de rest van mijn leven vol te houden,” zegt Martien in weekblad Story.

Overigens was ook bekend dat Martien flink dronk tijdens de opnames van het programma ‘Wie van de Drie’ en daar werd Martien achter de schermen een naar persoon van. We kennen allemaal nog wel het verhaal van de eindredacteur van dat programma die door SBS6 werd ontslagen, omdat Martien mot met hem had gekregen achter de schermen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties