Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre en Roxeanne Hazes hebben bloedbonje met elkaar


Een aantal weken geleden lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Roxeanne Hazes had het lef om haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid en kreeg van de rechter gelijk dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne. Hierna kan Roxeanne een bodemprocedure starten en dan haar deel van de erfenis opeisen.

Maar Andre Hazes is het hier toch niet mee eens. Volgens een insider heeft Andre inmiddels meerdere malen zijn ongenoegen geuit over de gang van zaken. Hij is van mening dat Roxeanne onnodig veel onrust creëert binnen de familie en dat ze beter samen hadden kunnen werken om de erfeniskwestie op een goede manier op te lossen.

Roxeanne op haar beurt laat zich niet zomaar de les lezen en heeft laten weten dat ze het recht heeft om te strijden voor haar deel van de erfenis. De spanningen tussen de twee zijn momenteel hoog opgelopen en volgens de insider wisselen Andre en Roxeanne geen woord meer met elkaar. Andre lijkt weer duidelijk partij voor zijn moeder te hebben gekozen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

dat deden ze toch al niet, met elkaar spreken.
laat hazes junior zich maar bezig houden met zijn eigen kind en wat hij meegeeft als afwezige egocentrische vader! zijn kind ziet hem alleen op maandag als hij zijn moeder komt aanduwen!

Roxeanne maak je los van deze familie ze voegen niks aan je toe en brengen alléén maar stress, je man en zoontje zijn je leven nu.

Joh , als het waar is laat dat zielige jochie toch lekker bij mammie blijven, die twee zijn geen knip voor de neus waard, dus als ik de dochter was, kregen ze het van mij alletwee voor hun kiezen.

Denk dat hij al genoeg bevoordeeld is door zijn moeder,vandaar dat hij achter haar staat.
Rox vecht voor je eigen geluk maar pak ze wel terug.

Nou dat kan Roxeanne als winst zien hoor .Als je het van dat misselijke ventje moet hebben .Beter niet .Word het weer zo’n Andre show . Lekker bij zijn moeders laten .

Wat een geseik zeg, hebbe hebbe hebbe Rox kan niet zingen en dreke ach wa zal ik dr van zegge ……………, En Rachel is een Heks een stoker,
En waar gaat dre zn erfennis nu heen advocaatje advocaatje advocaatje
Nooit zulke lommerds bijelkaar gezien .