Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Testament Hazes uitgelekt, Rachel heeft gelogenKort geleden werd bekend dat Roxeanne Hazes haar moeder voor de rechter wil slepen omtrent de erfenis van haar vader Andre Hazes senior. Volgens Roxeanne had Rachel namelijk helemaal geen recht op de erfenis. Andre Hazes senior zou alles hebben achter gelaten aan zijn twee kinderen Andre en Roxeanne en helemaal niets aan Rachel.

Nu is de eerste zitting inmiddels geweest en het lijkt er zelfs op dat Royce de Vries de advocaat van Rachel er zelf geen vertrouwen in had en dat is ook niet gek, want Royce en Rachel konden de rechter geen enkel document overhandigen waarin stond dat Rachel recht had op de erfenis. In plaats daarvan probeerde ze Roxeanne in een hoekje te drijven door te zeggen dat ze te dom is om alles te begrijpen over de erfenis.

Eerder liet weekblad Privé al weten na uitgebreid onderzoek dat de aantijgingen van Roxeanne Hazes dat haar moeder geen recht had op de erfenis helemaal juist waren. Alleen nu heeft de Privé ook daadwerkelijk het testament in handen gekregen en daarin staat het volgende.

,,De beschikkingen ten behoeve van mijn echtgenote – waaronder begrepen zijn eventuele benoeming tot executeur-testamentair – gelden niet, indien mijn huwelijk met mijn echtgenote door mijn overlijden wordt ontbonden en zich ten tijde van mijn overlijden één van de volgende gevallen voordoet: er is een procedure tot echtscheiding of tot scheiding van tafel en bed in rechte aanhangig; er is een beschikking tot scheiding van tafel en bed uitgesproken. In deze gevallen sluit ik mijn echtgenote voor zoveel nodig tevens uit als erfgenaam.”

En er was dus voordat Andre Hazes senior overleed een scheiding aangevraagd tussen Rachel en Andre. Dus zoals er staat in het testament dan heeft Rachel helemaal geen recht op iets.

Dan is het de vraag hoe het kan dat rachel toch de erfenis toegewezen heeft gekregen. Er is dan met papieren gekloot of er zijn officiële documenten weggemoffeld.

Dit krijgt vast nog een staartje, maar het lijkt erop dat Rachel binnenkort failliet verklaart gaat worden.

Deel deze juice!

18 Reacties

 1. evil v. galen

  altijd al geweten hoe gewetenloos dit smerige secreet is,
  ze zou haar kinderen nog verkopen voor een paar knaken. ohhh wacht!!!!!!!!!!!!!!🤔

  benieuwd of die kleuter van haar zich aan zijn woorden houdt dat hij niks te maken heeft met deze zaak en dat hij toch echt zijn eigen centjes verdient.
  of dat hij straks toch met gestrekte handen klaar staat om te innen al dan niet ingefluisterd door golddigger moniek. 🤑

  go rox!💪

  • Die knul die zijn eigen centjes verdient .Vond ik dan wel een hilarische uitspraak .Als die knul Andre Jansen had geheten was er nooit wat van vernomen .Die heeft ook zijn geld door zijn achternaam .Mevr. van Galen heeft niet eens recht op die achternaam hoe triest wil je het hebben

 2. peter

  Rachel heeft de boel belazert dus de kinderen krijgen alles en de vries advocaat was niet op de hoogte van een testament of hij verzweeg dit dus rox doet goede zaken wat haar gegund word en roggel kan en tent kopen en op de hei gaan wonen

 3. Yara

  Vieze heks!
  Stelen & jarenlang voorliegen van je kinderen!😡
  Als zij eerlijk zou zeggen dat André van een andere vader is, Marco Eijk zou ze maar 1 kind hebben bestolen.🙄
  Al zal André ook daar niet blij van worden. Dat hij 0% het DNA van zijn zogenaamde beroemde vader heeft.😆😜

 4. Areke

  Ze heeft het toch jaren volgehouden die gecremeerde kroket.En ja eens komt de waarheid boven.

 5. Merlin

  Maar iedere fan van andre hazes sr wist dat hun gingen scheiden…. dat was dus echt geen geheim,en werd al meteen na overlijden gezegt dat ze nu de zorgzame fantastische vrouw gaat uithangen,terwijl hun op dat moment uit elkaar waren,en dat er ook echt een scheiding zat aan te komen…dus erg wazig dat dit niet bekent was….

 6. F. Riedel

  Er is ook nog land in Orlando, Amerika.

  Vooral benieuwd wat André Jr ermee gedaan heeft alle keren dat hij daar was de afgelopen twee jaren…..Verkocht of heeft hij zich met hulp van zijn moeder het land toegeëigend, zonder dat Roxeanne het weet?🤫
  Er is een reden dat hij zich lafjes op de achtergrond houdt, zoals altijd…..

  To be continued……🍿

 7. Ria

  Zo zie je maar als dit waarheid is
  al is een leugen van Rachel nog zo snel de waarheid
  achter haalt Roxeanne wel
  Hoop dat het goed uit pakt voor Roxanne
  Dat heeft ze wel verdiend alleen jammer
  Dat Andre jr hier niet aan mee wilde werken wand als het waar is dan
  Profiteert hij hier ook van mee

 8. Judith van Eeden

  Ohw yesss karma bestaat jammer Rachel je lot ontlopen kun je niet gerechtigheid zegeviert altijd eerlijkheid duurt het langst, maar wat eerlijkheid is dat heb jij nooit begrepen.

 9. Simon

  Nu dan kan ze mooi in haar theetentje gaan staan en de centjes terug verdienen en aan de kinderen geven. Doet ze nog iets nuttigs.

  • Kathy

   Als Rachel straks de zaak vereist & haar kids voorgoed kwijt is, zal ze wel weer een zelfmoord-poging gaan doen.
   Om aandacht te trekken & heeft half NL ineens medelijden met haar.
   En zal slappe zak André wel weer dikke vriendjes met gestoorde ma worden.
   André heeft allang zijn deel qua geld ontvangen & samen met mammie onder 1 hoedje gespeeld natuurlijk.

 10. M.Dam

  Alle leugens komen ooit uit, vroeg of laat. De boeken van madame over HAAR waarheid? Pa heeft spreekverbod, ze was 12 jaar, geen ipv 15 met Hazes, enz Kan ze nu echt nog meer liegen? Wat een “betrouwbare moeder”, Maar beter geen contact met kleinkinderen, liegende geldwolf.

 11. Cintje

  Karma is coming b#tch…!!!
  En dat voor een “moeder” 😳 het zal de jouwe maar wezen… 🤢🤮🤢🤮ongelooflijk, maar helaas toch maar waar!!!
  Go Rox 💪🫶💪

 12. Cisca

  Als je dan nagaat dat Sr. op sterven lag of net overleden was ze dit allemaal maar even bedacht heeft. Hoe gemeen kun je zijn. Vreselijk zo iemand en dan zo doen tegen je eigen kinderen !!! Ik ben benieuwd of ze gestraft word en op wat voor een manier want dit is stelen met een hoofdletter. Het zal wel met een geheven vingertje van de rechter aflopen.

 13. Jonas

  Hoop zo dat haar vader -die ze jarenlang de mond gesnoerd heeft- eindelijk het boek over Rachel uitbrengt. Met alle shit en dirt erin!💩
  Zij heeft hem helemaal kapot gemaakt en zijn kleinkinderen opgestookt tegen hem.
  En heeft die man veel verdriet gedaan.
  Kom maar met de waarheid opa van Andre jr.😃

Geef een reactie