Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Spaanse minnares Andre Hazes: ‘Hij lag onder mijn bed’


De Spaanse dame genaamd Andrea Palva waar al enkele weken de geruchten van gaan dat zij de minnares is van Andre heeft weer van zich laten horen.

Andrea is een Colombiaans OnlyFans model. Ze schijnt vaak in Nederland te zijn. Het grappige is dat ze laatst ook weer in Nederland was en daarvan een video deelde. In de video zit ze in de auto en luistert ze naar nummer van Andre Hazes. De dame zou ook een stuk ouder zijn dan Andre zelf. 

De dame ontkent de affaire met Andre niet, maar daarentegen doet Andre dat wel. Op een foto die ze gisteren plaatste op Instagram reageert één van haar volgers in het Engels met de vraag waar Andre is. Andrea reageert in het Spaans en zegt:  “Quizás escondido debajo de mi cama.” Wat betekent dat Andre misschien onder haar bed verstopt ligt.

We weten dat Andre niet stil zit als het om het vrouwelijk schoon gaat dus deze dame kunnen we gerust aan het lijstje toevoegen van vrouwen waarmee Andre het heel gezellig heeft gehad.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wel duidelijk waar André op valt: grote bos hout voor de deur. Vrouw is een gebruiksvoorwerp voor hem & hij kiest ze wel op uit.
Hij doet het met alles wat ademt en toehapt. Mo zal voor altijd moet en accepteren dat hij een losbol is en blijft.

Aandachtsgek wat een stel onvolwassen mensen . Komt je strot uit . Er is een.kind bij betrokken, de kleine Dre . Echt zielig om tussen zulke ouders te leven die niet weten wat ze willen ..ach ja ze hebben een vorm voor de rest vsn hun leven . En de kleine Dre zit er middenin.
Ik zou me doodschamen ,!

De kind gaat over een paar jaar zingen “My ma and pa were rolling stone”.
Moeder gebruikt het kind als bron van haar inkomen en vader was nog een kind toen hij een kind kreeg. Behalve financiën er is geen stabiele grond voor dat kind. Zo als meestaal rolling stone ouders zijn alleen maar met zichzelf bezig. Koffer met familiare-karma gat van ouders naar het kind, totdat een kind (op latere leeftijd) krijgt het besef van karma-koffer en weigert die koffer te dragen, dan is cirkel eruit voor dit kind.

Laat die mensen ze houden van hun kind.
Dat laten ze hem ook zien. Dit kind word een blij manneke.
Omdat hij jong al meemaakt. Hoe het leven is